הייתי עם זונה בבורסה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי עם זונה בבורסה.
    טל
    25/08/2008

שלום לפני כחודש הייתי עם זונה בבורסה הייתה חדירה למשך דקה וחצי וגמרתי בפנים עם קונדום כמובן. עבר חודש ואני במקרה מוצא תקונדום בריצפה מסתכל עליו ורואה קצת דם ניפחתי את הקונדום והוא לא היה קרוע . יש סיכוי להדבקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתי עם זונה בבורסה.

הוספת תגובה

• לפלוני שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    29/08/2008

איך בדיוק אתה בטוח שזה אותו הקונדום מלפני חודש? ואיך בדיוק אתה בטוח שזה דם מלפני חודש?
    במילים אחרות הסיפור הזה קצת קשה להתיחסות. הרושם שלי שאם השתמשת בקונדום והוא לא נקרע אז לא נדבקת באיידס.
    להבדק בעוד ארבעה שבועות, תמיד אפשר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי לא הייתי עם אף אחת באוטו חוץ ממנ

פלוני
    31/08/2008

חוץ מאותה זונה לא הייתי עם אף אחת באוטו. השאלה היא עם הקונדום לא נקרע בודאות אני אומר את זה אין שום סיכוי שיש איידס? מה הסיכוי של הדם לעבור דרך הקונדום? הייתה כמות קטנה אבל היה ניתן לראות. כנראה שהייתה פצועה או במחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניחושים וספקולציות -

ד''ר ננסי אגמון לוין
    02/09/2008

שלך טובים בדיוק כמו שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו