מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי עם זונה בבורסה.טל25/08/2008
שלום לפני כחודש הייתי עם זונה בבורסה הייתה חדירה למשך דקה וחצי וגמרתי בפנים עם קונדום כמובן. עבר חודש ואני במקרה מוצא תקונדום בריצפה מסתכל עליו ורואה קצת דם ניפחתי את הקונדום והוא לא היה קרוע . יש סיכוי להדבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפלוני שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין29/08/2008איך בדיוק אתה בטוח שזה אותו הקונדום מלפני חודש? ואיך בדיוק אתה בטוח שזה דם מלפני חודש?
במילים אחרות הסיפור הזה קצת קשה להתיחסות. הרושם שלי שאם השתמשת בקונדום והוא לא נקרע אז לא נדבקת באיידס.
להבדק בעוד ארבעה שבועות, תמיד אפשר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי לא הייתי עם אף אחת באוטו חוץ ממנ
פלוני31/08/2008חוץ מאותה זונה לא הייתי עם אף אחת באוטו. השאלה היא עם הקונדום לא נקרע בודאות אני אומר את זה אין שום סיכוי שיש איידס? מה הסיכוי של הדם לעבור דרך הקונדום? הייתה כמות קטנה אבל היה ניתן לראות. כנראה שהייתה פצועה או במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניחושים וספקולציות -
ד''ר ננסי אגמון לוין02/09/2008שלך טובים בדיוק כמו שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)