מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותמפוחדת26/08/2008
ראשית, אורמ כי אני בחורה חרדתית מעט, עם זאת מציאותית. אמש שכבתי עם בחור, עם קונדם (כתמיד) אולם קרו שני דברים אשר מדאיגים אותי. ראשית, בעת המשחק המקדים, איבר מינו התחכך בין שפתי הפות שלי מספר דקות (ולא ברור אם ראש הפין התקרב לפתחהנרתיק או לא- לא היתה זו למטרת לחדירה). שנית, ידוע לי כי מין אוראלי הוא מסוכן ולכן אני נמענת ממנו (אלא אם נבדקים וכו'), אולם במהלך המשחק המקדים, במקרה הנוזל המקדים של הגבר נגע בשפתיי, אשר תמיד, תמיד, סדוקות, ואכן ראיתי לאחר מכן מבין הסדקים בשפתיי (בפנים) שאני לא בדיוק מדממת אולם מדובר בנקודה שהיא כן פתוחה ואדומה. בנוסף, לפתע הבחור אמר לי שהוא לעולם לא שכב עם קונדום לפניי (כי אני דרשתי), והוא היה עם 12 פרטנריות, והוא חושב שהוא נביא שיכול לדעת אם הן בריאות וזה הפחיד אותי מאד מאד. ומכאן ההיסטריה, שכן עם בחור שנזהר הייתי הרבה פחות לחוצה, אולם מדובר בבחור שמודע לסיכונים אבל בוחר לקחת אותם ורציתי לדעת אם עליי לאבד שינה לחודשיים הבאים עד לבדיקה או יותר נכון, האם מדובר בסיכון יותר ממזערי להידבקות? שלכם, המפוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יודע קצת
דן26/08/2008היי זה דן את מזכירה לי מקרה שהיה לי לפני חודש בערך כמו שלך בררתי עליו רבות השמח להסביר לך עד כמה שאני יודע אני ב0544421478 הכי חשוב זה לשמור על רוגע בהצלחה ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמפוחדת שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין30/08/2008החיים הם לא רולטה.
אז אין לי תשובה חד משמעית.
אבל תיאור יחסי המין שתארת נשמע לי בטוח למדי גם אם בן זוגך הוא נשא.
לגבי בן זוגך, הוא טועה. איידס לא כתוב על המצח, ומרבית החולים שלי נראים נפלא, ולא היית מאמינה שהם חולים גם אם הייתי מראה לך את האישור הרפואי.
הדבר הכי נכון לשניכם זה שבן זוגך לאותו לילה ילך להבדק - זה חשוב גם לו וגם לך.
בכל מקרה לפי מה שתארת לי הסיכון שאת נדבקת אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)