מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדירה חד פעמית לפי הטבעתמשה31/08/2008
חדרתי לגבר באופן חד פעמי בלי קונדום לפי הטבעת, מייד התחרטתי ויצאתי אחרי כשתי דקות. אנני יודע אם הוא נשא. לאחר כ5 דקות שטפתי במים וסבון מה הסיכוי שנדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני הומוסקסואלי
ד''ר ננסי אגמון לוין02/09/2008מגע מיני אנאלי הינו בסיכון גבוה ביותר להדבקה.
נכון שהמבצע נוטל סיכון קטן יותר (אתה במקרה זה) בהשוואה לזה שבו מבוצע האקט (בן זוגך) אבל עדין מדובר בסיכון יחסית גבוה לשניכם.
הסיכון בארץ הוא עדין נמוך - שכן שיעור הנשאים בקרב הקהיליה ההומוסקוסואלית עדין נמוך - אבל ..... אני ממש ממש ממש ממליצה להשתמש תמיד בקונדום ולא אחרי שתי דקות, אלא שתי דקות לפני.
לצערי קיימת עליה קבועה במספר הנדבקים באיידס בקרב הקהיליה - למרות שהחוקים ברורים וידועים.
ולכן לך ולכל חברי הקהיליה הגולשים באתר חשוב מאוד מאוד לשנן את הפרטים הבאים.
צריך תמיד קונדום!!!! אלא אם מדובר בזוגיות מונוגמית קבועה לאחר בדיקות איידס שליליות.
זה מצוין לשטוף במים וסבון - אבל זה לא טיפול מונע לאיידס.
הפתרון למצב שתארת הוא -
1. לשאול את בן הזוג אם הוא נשא - אני רוצה להאמין שמרבית הנשאים בארץ מקשיבים לרופאים שלהם ויודעים שיש טיפול ולכן צריך ל"התוודות" באם קרתה כזו תקלה.
2. במידה ובן זוגך אינו יודע את מצבו על שניהם ללכת ולהבדק מיידית - תוך 24 שעות.
3. במידה ואחד מכן נשא השני יקבל טיפול מונע, והנשא יקבל את הטיפול הכי טוב שהרפואה המודרנית יודעת לתת היום.
אני מעריכה שהזמן שחלף מהאירוע גדול מ72 שעות - אם זה כך עליך להבדק בעוד 8 שבועות.
אני מקווה שהבדיקה תהיה שלילית - אבל המסר שלי יהיה חיובי - נכון שיש טיפול טוב לאיידס, אבל לא מומלץ להדבק, ואם היו תקלות יש דרך למנוע הדבקה בכל זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)