מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמיכל07/09/2008
שלום רב, התחתנתי לא מזמן ונכנסתי להריון ועכשיו נודע לי שבעלי בעברו ניהל חיי מין די פרועים ולא אחראיים כמו כן עשה בדיקה לבחינת אידס. יש לי חשד שהוא משקר לגבי התוצאות, כיצד אפשר לדעת אם התינוק נושא או חולה והאם אני נדבקתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ואיידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין16/09/2008למיכל שלום,
מזל טוב.
השאלה החשובה כרגע היא כמובן אם את נושאת את הנגיף אז העובר בסכנה. ולכן הדבר הכי פשוט הוא ללכת ולהבדק, באם חס וחלילה את נושאת את הנגיף אפשר ב 99% ואפילו יותר לדאוג שהתינוק/ת שלך יהיו בריא/ה לגמרי.
השאלה השניה היא החשש שלך שבעלך משקר לך שכן אם לא נדבקת והוא בכל זאת נושא את הנגיף את יכולה להדבק במהלך ההריון או לאחריו - אלא תמיד בעיות לא פשוטות, אחת האפשרויות היא לפתוח את הקלפים, אם יש חששות מדברים עליהם ומכיוון שיש תינוק באופק וזו ללא ספק התחלה חדשה זו הזדמנות טובה לסגור את סיפורי העבר, למה שלא תלכו שניכם להבדק ביחד - תקבלו אני מאוד מקווה שתי תשובות שליליות ומכאן תחייכו כל הדרך עד ללידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)