מעשה במין אוראלי + עוד שאלה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשה במין אוראלי + עוד שאלה אחרת
    רותם
    17/09/2008

1.בתאילנד הייתי אצל נערת ליווי במכון . היא נכנסה איתי לאמבטיה בעירום למספר דקות לא היה מגע ממש רק היא סיבנה אותי גם באיבר המין אבל לא נגעה באיבר שלי עם שלה . לאחר מכן כשיצאנו למיטה עצמתי עיניים היא בינתיים ליטפה לי אותו ופתאום הרגשתי שהיא מכניסהלי את האיבר לפה שלה ..נזכרתי שזה גם סיכון ואז באתי להגיד לה דיי ואחרי משהו כמו 10 שניות היא הוציאה שהאיבר היה עדיין 80% רפוי ... בהמשך היא הביאה לי ביד ומאז שהוא עמד הכל היה עם קונדום מציצה ואחרך כך החלפנו קונדום לקראת החדירה והשפיכה ברור שעם קונדום.. סהכ הסיכון הוא איבר רפוי בפה שלה ל14 שניות גג .. מה הסיכון ? עשיתי בדיקה שיצאה שלילית אליזה אבל טעיתי בחישוב והבדיקה הייתה 50 יום אחרי המגע . במקום 8 שבועות. 2. עוד שאלה זה אני סובל מדלקת חנייכים כבר כמה שנים ולפעמים שאני נוגע באזור השן חזק לוחץ קצת היא מדממת קצת טיפות ואז מפסיקה אחרי כמה שניות וגם לא תמיד רק לפעמים יש דימום שאני נוגע..או למשל שאני מצחצח שיניים גם יש דימום מדי פעם.דימום קטן אבל נראה לעין. פיתרון לזה לא מצאו לי בינתיים אבל השאלה היא האם בזמן נשיקה או ירידה לבחורה יש סיכוי להידבקות ??? למרות שלא ירדתי לבחורה אבל נישקתי כן מן הסתם . תודה. יש לציין שאני קצת פרנאויד בקשר לאיידס לצערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא רופא אבל מהמקרים שתארת....

אלמוני
    20/09/2008

לא נדבקים באיידס. לכולם יש פצעים בפה. אם תגיד שדממת דימום פעיל ותוך כדי הדימום ירדת לבחורה והרגשת את הפרשותיה בחניכיים שלך בעת הדימום הייתי אומר לך שעליך להתייעץ עם הנהלת הפורום. אם לא - אין חשש. לגבי איבר מינך בפי הבחורה : גם כאן אין סיבה לחשש. אתה בתור הצד האקטיבי של המציצה לא בסיכון בכלל וברוק של הבחורה התאילנדית אין נגיפים של איידס - רק נוגדנים אז גם פה אין לך כל סיבה לדאגה. הבעיה היא אחרת : למה למען השם הגברים הישראלים כל כך אוהבים מין בתאילנד. מין בתאילנד הינו מסוכן והחשש הוא לא רק מאיידס - יש עוד מיני מחלות שעוברות במין. בקיצור אולי התאילנדיות הן זיון טוב אבל חבל לקחת סיכון..........כמו שלא שותים מים מהברז בהודו לא צריך לקיים יחסי מין בתאילנד. תעשה בדיקה רק לשם השקט הנפשי שלך - אבל כך החשבון שלפי המקרים שתארת הבדיקה תהיה שלילית ואתה תהיה מאושר. שתהיה לך שבת שלום , אלמוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם + לאלמוני.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    22/09/2008

לרותם,
    התיאורים שתארת אינם מסוכנים בהגדרה, מין בתאילנד הינו מסוכן - נראה לי שלמרות שאתה גבולי מבחינת הבדיקה הסבירות הכללית נמוכה, אין בעיה גם לחזור על הבדיקה - מן הסתם כבר עברו 8 שבועות.
    דימום מהחניכים ניתן לטיפול, אין לזה קשר לאיידס - סתם לרפואה נכונה. רופא השיניים שלך יבדוק מדוע ויתן לך את הטיפול המתאים, זה לרוב מבטא דלקת חניכיים כרונית.

לאלמוני -
    אני שוקלת להציע לראשי הפורום למנות אותך לעוזר רופא .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו