מגע מיני בזמן מחזור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע מיני בזמן מחזור.
    שרון
    17/09/2008

לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחור הוא גמר בפנים ואני הייתי במחזור . זה קרה ללא חשיבה בדיוק מצידי. אני בהיסטריה . לפני כמה חודשים עשיתי בדיקת דם לגילוי איידס והתשובה היתה תקינה לחלוטין. הבחור טוען שהוא נבדק כבר והוא לא נשא של איידס. ברור לי שאני לא יכולה לסמוך על מה שהוא אמר. השאלה שלי האם בפעם היחידה והאומללה הזו האם אני יכולה להידבק כשברור לי שאני לא נשאית??? התנאים היו מתאימים להדבקה?? מה הסיכוי שלי להיות חולה כעת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע מיני בזמן מחזור.

הוספת תגובה

• שרון שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    22/09/2008

אין לי דרך נעימה לענות, אבל בכל זאת.
    כן, זה מגע מסוכן. מאוד מסוכן אפילו.
    השאלה הראשונה והכי חשובה זה האם בן הזוג שלך הוא נשא? גם בכדי לתת לך טיפול מונע צריך קודם כל לוודא שבן הזוג נשא ואז כן צריך לקבל טיפול מונע (רצוי תוך 48 שעות ) למגע מיני שכזה.
    אני מקווה שבן זוגך אינו נשא - ואז לפחות הפעם "נצלת".
    ומה יהיה בפעם הבאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    22/09/2008

אין לי דרך נעימה לענות, אבל בכל זאת.
    כן, זה מגע מסוכן. מאוד מסוכן אפילו.
    השאלה הראשונה והכי חשובה זה האם בן הזוג שלך הוא נשא? גם בכדי לתת לך טיפול מונע צריך קודם כל לוודא שבן הזוג נשא ואז כן צריך לקבל טיפול מונע (רצוי תוך 48 שעות ) למגע מיני שכזה.
    אני מקווה שבן זוגך אינו נשא - ואז לפחות הפעם "נצלת".
    ומה יהיה בפעם הבאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו