ד"ר ננסי היקרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר ננסי היקרה.
    לירון
    21/09/2008

יש לי מספר שאלות שברצוני לשאול אותך ואודה לך אם תעני לי על כולן מכיוון שאני ממש בחרדות ולא מצליחה לישון. אני מאוד פוחדת מאיידס ומשתדלת לשמור על עצמי..להלן מספר דברים שעשיתי עם שני גברים שונים... 1. בחור החדיר לי אצבע לנרתיק בחוזקה מספר פעמים ופצע אותי.... כאשר הבטתי באצבע שלו ראיתי שיש לו חתך פתוח ואני לא יודעת אם זה דימם או לא. 2. בחור נשך אותי בכל מיני מקומות בגוף וירד לי קצת דם (כולל פיטמה, בית החזה וכו) 3.נגעתי באיבר מינו של בחור יצא לו את הנוזל המקדים על היד שלי, הוא ליקק לי אותה ומיד נישק אותי וייתכן והנוזל המקדים היה בפה שלו ותוך כדי הנשיקה הוא העביר אלי.......זה קרה מספר פעמים... 5. הייתי עם גינס והגבר גמר עלי ואח"כ שמתי לב שהרוכסן היה פתוח אצלי ואולי הזרע חילחל פנימה לאיזור התחתון וכל זה...אני זוכרת שנגעתי בזה, כי לא ידעתי שהוא גמר עלי ואח"כ הכנסתי יד לעין...האם זה יכול להדביק חלילה.. *אני מודעת לכך שאלה מגעים עקיפים, אך שאלתי היא כזאת במידה ולאחד מהם היה דימום בפה או באצבע שהוא החדיר לי....מכיוון ששניהם קיימו יחסי מין לא מוגנים ואני פוחדת... 4. דבר נוסף, נניח שלמישהו יש דימום בחניכיים מידי פעם...כל פעם שיש לחיצה על איזור רגיש בפה יש קצת דם וישנן נשיקות ארוטיות לוהטות מספר שעות האם הוא יכול להדביק חלילה את הצד השני באיידס, או שיש מצב שלא? פניתי לשני פורומים עם השאלה הזו ושניהם אמרו לי שלא....אי אפשר להידבק כך, רק אם יש דימום ממש מסיבי כמו לאחר עקירת שן וכאלה.. האם נכונה הטענה הזו. לדברי אחד המומחים גם אם מתנשקים ויש לאחד הצדדים מידי פעם דימום בפה והוא נשא, לא תמיד תתרחש הדבקה. ד"ר ננסי היקרה, מעולם לא שכבתי ללא קונדום ואני שומרת על עצמי מאוד...אני פוחדת פחד מוות מהמחלה הארורה הזו...אך לצערי אני יודעת שגם דם יכול להדביק וכל זה...ואת יכולה להידבק חלילה באופן תמים וזה מה שמפחיד אותי... לסיכום ד"ר ננסי היקרה, סליחה על ריבוי השאלות אך האם ישנו מצב שיש מגע עם דם של נשא או מגע מיני עם נשא...כלומר שיש כניסה למחזור הדם שלך ולא תתרחש הדבקה? האם במקרים שתיארתי לעיל אני אמורה לחשוש? אני יודעת שאם דרך ההדבקה הייתה קלה כ"כ כל העולם היה נדבק, זה פשוט עניין של מזל לדעתי... אנא עני לי בבקשה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ננסי היקרה.

הוספת תגובה

• ללירון

ד''ר ננסי אגמון לוין
    22/09/2008

לא לירון, זה לא פשוט ענין של מזל !!!!!!
    זה פשוט ענין של אחריות.
    שלך ושל בן או בני הזוג שלך.
    מומלץ לקיים יחסי מין עם אנשים שאת סומכת עליהם שיאמרו לך את האמת, הרי אם הם לא נשאים (ככל שניתן להיות בטוחים בכך) אין כל סכנה.
    מין עם בני זוג שונים או משתנים כרוך בסכנות שונות, איידס היא רק אחת מכן ואותה אפשר למנוע - אם תמיד משתמשים בקונדום - מחלות מין אחרות לא תמיד ניתן למנוע.
    ואת המסקנות, הסיכונים והסיכויים כל אחד מחשב לעצמו....
    לגבי השאלות הפרטניות:
    עד היום איש לא נדבק מנשיקה - גם אם היא היתה ארוכה - והנגיף לא נמצא ברוק.
    ודרך הג'ינס או כל בגד אחר - לא נדבקים.
    מין אלים - הוא מסוכן יותר ממין שאינו אלים אבל צריך להיות מגע של דם או הפרשות ולא סתם פצע באצבע.
    ולסיכום -
    לפעמים החרדות הן הבעיה האמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ננסי היקרה - שאלה נוספת

לירון
    23/09/2008

ד"ר יקרה. תודה על תגובתך המהירה..שאלתי היא כזאת: אמרת שאף אחד בעולם עוד לא נדבק באיידס מנשיקה... השאלה היא גם אם לאחד הצדדים יש דימומים בחניכיים תוך כדי הנשיקות? כלומר אם חלילה אחד מהם נשא, גם אז אי אפשר להידבק? כלומר הרוק מנטרל את הנגיף גם אם הוא קיים בדם, לא הבנתי.... אודה לך מאוד אם תעני לי על השאלה. האם יש מצב שיהיו נשיקות צרפתיות מספר שעות עם נשא מבלי לדעת שמידי פעם יש לו דימומים בחניכיים ולא להידבק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו