תסמינים-לדר לוין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים-לדר לוין
    בדיקה
    27/09/2008

שלום רב אני גר בחול ונורא לא סומך על הרפואה כאן (ויש לי סיבות לכך). בכל אופן,לפניי קצת פחות מחודשיים לאחר צריבה חריפה בשתן, כנראה אובחנה אצלי כלמידיה (עשיתי בדיקות רק לקראת סוף הטיפול האנטיביוטי והכל יצא שלישי, כלמידיה,זיבה,הרפס וכד' (כל זה היה בארץ). בסופו של דבר לאחר 27 ימים מתישים של טיפול באנטיביוטיקה, הכל עבר. עכשיו, 23 יום לאחר סיום הטיפול, יש לי חום של 37.5 כמה ימים וכאבים עזים בגרון. עשו לי משטח פעמיים, יצא שלילי, בדיקות בדם יחסית יצאו בסדר והראו על משהו ויראלי למרות שיש מוגלה בגרון. מצטער שזה נורא ארוך, פשוט הרופא, באופן נורא לא מקצועי לטעמי אמר שתמונת מצב כזו בד"כ קשורה או לוירוס שנקרא אפשטיין, או לאדמת, או ל---איידס!! אם להכנס לספקולציות, אז יכול להיות מצב שנדבקתי למרות שלטעמי לא (כי המין הלא מוגן שלי היה אוראלי, ויחסית לא מעט יש לציין..).. השאלות שלי: 1 האם כלמידיה באמת יכולה לעבור במין אוראלי? עד עכשיו לא קיבלתי תשובה מדויקת... 2 האם לרןפא באמת יש סיבה לומר שאלה יכולים להיות תסמינים של הדבקה? הרי כבר כברו חודשיים אני בכל מקרה אבדק ברגע ש 8 שבועות יעברו, ורק בארץ, אבל הרופא ככ הפחיד אותי, שרק הגעתי הבייתה והחום עלה ל 38.8.... 3 האם יש סיבות לחשוב שזה לא וירוס רגיל, מתוך מאות שקיימים בקור האימים האירופאי ויכולים לגרום לדלקת או הצטננות? במיוחד לאחר טיפול כה אינטנסיבי באטיביוטיקה (בגלל הכלמידיה) אם יש צורך אנ יכול לרשום פה את תוצאות ה CVC... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים-לדר לוין

הוספת תגובה

• עבר הרבה זמן

בדיקה
    25/10/2008

אבל אני עדיין דואג, ומקווה שתענו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניז שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    25/10/2008

מחלות מין יכולות לעבור גם באופן אוראלי, אבל הסיכוי לאידס לעבור במגע מיני שכזה הוא נמוך.
    על פניו זה נשמע כמו מחלה ויראלית - מחלת הנשיקה (אפשטיין -באר וירוס) או כל מחלה ויראלית אחרת, לגבי אדמת ואיידס זה נשמע הרבה פחות סביר.
    איך יוצאים ממצב כזה -
    1. אפשר בדרך כלל לנשום עמוק ולחייך, כי רוב הזיהומים הויראלים חולפים מעצמם.
    2. יש הגיון רב להבדק לאיידס - וזה מומלץ לכל מי שחשוד כי נדבק במחלת מין אחת (מחלות מין הולכות הרבה פעמים ביחד) - אבל זה ממש לא מעלה את הסיכון האישי שלך.
    3. באותה בדיקת דם הייתי משלימה בדיקה למחלות מין אחרות כמו סיפיליס וכו' - ואולי חוזרת על ספירת דם - אם יש צורך ולא הבראת לחלוטין.
    אבל ובעיקר,
    לא כל מחלה היא איידס.
    ונדמה לי שאחרי הבדיקות - תוכל פשוט לחייך, ויש להניח שכבר תהיה בריא.
    נ.ב. -
    הסכנה עדין שם - אל תשכח קונדום גם בפעם הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר אגמון-לוין :)

בדיקה
    26/10/2008

תודה רבה על התשובה. הייתי רוצה בכל מקרה להוסיף עוד קצת מידע. לגבי הכאבים בגרון-אחרי יומיים הכל עבר. אם אלה היו תסימים של איידס, הם בדכ נשארים הרבה יותר זמן? נבדקתי לכל המחלות שיש, כולל סיפיליס, כבר פעמיים. הכל נקי. בדיקת איידס אני אעשה ברגע שאגיע לארץ. בספירות הדם שלי יצא שהלימפוציטים יותר גבוהים קצת מהנורמה. לפי מה שאני יודע מהתקופה שלמדתי ביולוגיה, אחרי הדבקה באיידס, הלימפוציטים אמורים לרדת. האם זה באמת כך? וואגב, גם לאפשטיין בר נבדקתי אז, ולא יצא כלום. אז יכול להיות שזה היה סתם וירוס? תודה שוב פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

בדיקה
    26/10/2008

אם אכן מופיעים תסמינים, האם הם יכולים להופיע חודשיים לאחר המגע? והאם את, מנסיונך, נתקלת במקרה של הדבקה ממין אוראלי בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניז

ד''ר ננסי אגמון לוין
    27/10/2008

1. הלימפוציטים באמת יורדים בדרך כלל ולא עולים בהדבקה באיידס.
    2. נראה לי שהבירור שעשית רחב - במידה ויש לך עוד תלונות, כדאי שרופא יראה אותך.
    3. לצערי אין חוקים מתי מגיעים התסמינים של איידס ובדרך כלל התסמינים של הדבקה חריפה מופיעים תוך מספר שבועות, אבל חודשיים זה אפשרי, פחות סביר אך אפשרי.
    4. כן, נתקלתי במקרים בהם דווח לכאורה שההדבקה היתה רק ממין אוראלי, התחושה של הצוות המטפל היתה במקרים אלו כי האנשים נדבקו ממגע מיני אחר והתירוץ האוראלי - היה רק תירוץ, אבל אינני יכולה להתחייב על כך הסטטיסטיקה למגע מיני אוראלי הוא 0.06% על פי הספרות המקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניז

ד''ר ננסי אגמון לוין
    27/10/2008

1. הלימפוציטים באמת יורדים בדרך כלל ולא עולים בהדבקה באיידס.
    2. נראה לי שהבירור שעשית רחב - במידה ויש לך עוד תלונות, כדאי שרופא יראה אותך.
    3. לצערי אין חוקים מתי מגיעים התסמינים של איידס ובדרך כלל התסמינים של הדבקה חריפה מופיעים תוך מספר שבועות, אבל חודשיים זה אפשרי, פחות סביר אך אפשרי.
    4. כן, נתקלתי במקרים בהם דווח לכאורה שההדבקה היתה רק ממין אוראלי, התחושה של הצוות המטפל היתה במקרים אלו כי האנשים נדבקו ממגע מיני אחר והתירוץ האוראלי - היה רק תירוץ, אבל אינני יכולה להתחייב על כך הסטטיסטיקה למגע מיני אוראלי הוא 0.06% על פי הספרות המקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו