מגע לא מוגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע לא מוגן
    דור
    30/09/2008

האם אחרי שנתיים וחצי של המגע המיני הלא מוגן יכול להיות שעדין לא הייתי יודע שנדבקתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע לא מוגן

הוספת תגובה

• בהחלט כן.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    05/10/2008

נשאי הנגיף יכולים להסתובב שנים ולא לדעת זאת, ואפילו להרגיש מצוין. אם יש לך סיבה לחשוש אנא הבדקי.
    אני מקווה שתגלי שאלה היו חששות סתם.
    שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

דור
    05/10/2008

אני חייב לציין שמאוד הפחדת אותי קרו לי שתי מקרים לפני שנתיים וחצי ואחרי מה שאמרת לי אני לא מעיז ללכת לבדיקה מה לעשות אני בחששות איומים ולא רגוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה אתה מפחד?

ד''ר ננסי אגמון לוין
    07/10/2008

הבדיקה היא רק דקירה קטנה.
    התוצאה תהיה ככל הנראה הקלה מאוד גדולה בשביל.
    ובמקרה הכי גרוע - אם נדבקת - הרי הנגיף כבר שם, הידיעה שלך לא משנה לנגיף שום דבר - אבל !!!!!
    גם אם קרה הגרוע מכל ונדבקת - אנחנו נטפל בך, ואתה תהיה בסדר גמור - ותזדקן עם כולנו בנחת.
    לך תבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו