דם על הציפורן של נשאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם על הציפורן של נשאית
    מ
    04/10/2008

ד"ר אני שוטר ובזמן מעצר של נרקומנית שהיתה במהלך הזרקת סמים שרטה אותי ביד והיה לה דם בציפורניים בעקבות מאבק מאוחר יותר התבררלי שהיא נשאית האים שריטה עם צפורנים שעליהם דם יכולים להעביר איידס יש לציין שלי בעקבות לא ירד דם אלא העור נשרט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם על הציפורן של נשאית

הוספת תגובה

• דם

מ
    04/10/2008

יש לציין שהשריטה היתה שטחית לי לא ירד דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגע אלים עם נשאית.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    05/10/2008

השאלה העיקרית היא מתי זה קרה?
    במידה ומדובר בחשיפה במהלך 48-72 השעות האחרונות אנא פנה לבירור רפואי מיידי - רצוי באחד ממרכזי האיידס. על פי הסיפור שלך נראה שסיכויי ההדבקה קלושים עד לא קיימים אך יש הגיון לבדוק את מצבה של הנשאית ואת החבלה שהיתה לך ועל פי כך להחליט אם יש או אין צורך בטיפול מונע.
    במידה וחלף זמן ממושך יותר - עדין תוכל להתייעץ עם אחד המרכזים אני בטוחה שנוכל לסייע בבירור מהיר.
    עדיין - אני מדגישה - על פי האמור לעיל הסכנה אפסית, אבל במידה ואתה משוכנע שמדובר בנשאית הנגיף אנא פעל בהתאם לנ"ל.
    שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו