דרכים להדבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרכים להדבקות
    סמי
    04/10/2008

שלום למומחים 1) קיימתי יחסי מין עם פרוצה ולקראת הגמירה הוצאתי את הקונדום כדי לגמור בחוץ האם קיים סיכוי להדבק במידה והיה לי קצת נוזל נרתיק על היד מהוצאת הקונדום ואח"כ שפשוף איבר מיני? 2)האם מגע בין בסיס איבר המין הגברי לנוזל נרתיק יכול להדביק? 3) יש לי ע"י הציפורניים מעין קילופי עור כאלה של חוסר בסידן, באותו היום עם הפרוצה העור היה אדום אך לא נראה לי שירד דם, לאחר קיום המין קציתי להסתכל על הקונדום לראות שהכל בסדר ( אני קצת פריק בקטע הזה) ,האם במגע בין נוזל נרתיק לפצע שכזה קיים סיכוי הדבקה? 4) איך איידס עובר? במגע בין נוזל נרתיק לחור באיבר המין או בין הקרעים שנוצרים באיבר בעקבות שפשופו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרכים להדבקות

הוספת תגובה

• לסמי שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    05/10/2008

בכדי להדבק באיידס דרוש מגע שיש בו חדירה כלומר פתח - כך שבסיס איבר המין אינו מסוכן בדרך כלל (כמובן שאם יש מחלת מין, פצעים וכו) אז הסכנה עולה.
    מגע מין אנאלי הוא טראומטי במקרים רבים וישנה חבלה מקומית לא מיקרוסקופית ולכן הוא מסוכן יותר.
    פצעים בידיים אם הם אינם מדממים הם אינם סיבה להדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו