נדקרתי ממזרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדקרתי ממזרק
    xnh
    04/10/2008

שלום, אני שוטר, ובפעילות נאלצתי לערוך חיפוש על חשוד, ונדקרתי ממזרק שהיה בכיסו, תוך זמן קצר הגעתי למיון, שם לקחו לי בדיקת דם, התוצאות יהיו רק יום א, וקיבלתי חיסון נגד זיהום בלבד, חייב עזרה. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדקרתי ממזרק

הוספת תגובה

• לשוטר שלום.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    05/10/2008

יש לבדוק את העצור מיד !!!!!!!
    מנסיוני ברוב המקרים החשודים מוכנים לשתף פעולה ולהבדק אין להם צורך להוסיף לעצמם עוד אשמה של הדבקת אנשי צוות במחלה מסוכנת. אם החשוד לא יסכים, בדרך כלל עורכי הדין שלהם משכנעים אותם די מהר.
    במקרים קיצונים ניתן לקבל צו בית משפט לבדיקה - אבל אז כמובן יש צורך בחוות דעת ופסיקה של שופט וזה הרבה יותר מסובך.
    לבדיקת הדם שלך אין משמעות, אני מניחה שאתה לא נושא את הנגיף, את הדם שלך בודקים רק כדי לוודא שאתה לא חולה, מה שחשוז זה המקור אם העצור חולה - יתכן ואתה צריך לקבל טיפול מונע.
    השאלה השניה היא כמובן האם מדובר במחט נקיה האם המחט היתה בשימוש ומתי?
    לכן, אני מציעה לך לפנות בהקדם האפשרי לאחד ממרכזי האיידס לקבלת ייעוץ רצוי לאחר שהפעלת את חבריך בשכנוע העצור להבדק - בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו