מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה ואיידסליאת05/10/2008
ד"ר שלום, רציתי לשאול האם יש קשר בין פריחה לאיידס. יש לי כבר מספר ימים פריחה על כל החזה, שהתפשטה מעט לבטן ולפנים הזרועות. חלק בצורת נקודות אדומות גדולות נישאות, וחלק בצורת פסים. אין לי חום גבוה (37.1 במקסימום, ורוב הזמן פחות). אציין כי כן נבדקתי לאיידס (לפני מספר חודשים, ויצאתי שלילית, ומאז קיימתי רק מגעים מוגנים)., ייתכן שהשאלה שלי לוקה באיידספוביה, אבל אני באמת לא מוצאת שום הסבר הגיוני מאיפה הופיעה הפריחה הזו, שכן לא ידוע לי על אלרגיות כלשהן שלי. במידה ואין קשר לאיידס - האם מהידע שלך פריחה שכזו היא יותר אלרגית או שמקורה חלילה במחלה זיהומית כלשהי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה ואידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין07/10/2008לליאת שלום,
יש בערך 1500 סיבות לפריחה - ואיידס היא רק אחת מהן?
אז ממש קשה לי להבין איך הגעת למסקנה שהפריחה קשורה לאיידס.
למה שלא תפני לייעוץ של אלרגולוג/ית או רופא/ת עור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)