מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה מלחיצת ידאלמוני08/10/2008
שלום הכף יד של הבוס שלי נשרטה מהחתולה שלו לפני כמה ימים היום הוא לחץ לי את היד ושמתי לב שישנם שריטות עם דם עליהם לפי דעתי זה היה דם שהופיע אבל לא עבר כי הסתכלתי על הכף יד שלי שלחצה את שלו וראיתי שאין שום דבר. עדיין כף ידו היתה עם סימניי שריטה עם דם עליהם וזה הלחיץ אותי מאוד. אני מבין שנגיף מחזיק באויר כמה שניות והשריטה שלו היתה כבר לפני כמה ימים, ורק סימנים הופיעו מה גם שלא ראיתי על היד שלי שום סימנים ועוד בדקתי שאין פצעים פתוחים על ידי ולא היה. עדיין, בגלל החששות הראש מתחיל להריץ סרטים. אנא הרגיעו אותי, למרות שהשריטות היו עם סמני דם כולי תקווה שאין צורך להבדק בגלל שטות כזו.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלמוני08/10/2008עדיין אולי הוא גירד את היד ובכל זאת היה דם או משהו כזה למרות שאני לא ראיתי על ידי דם... אנא הרגיעו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה לא נדבקים באיידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין08/10/2008קודם כל האיש שלחצת לו את היד צריך להיות נשא - כדי שבכלל תהיה סיבה לדאוג.
שנית דם יבש או שריטה יבשה אינם מדביקים, וגם אם הוא היה מדמם על היד שלך והיד שלך לא פצועה באופן בולט - לא היית נדבק.
בקיצור לחיצת יד זה לא סקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)