הדבקה מלחיצת יד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה מלחיצת יד
    אלמוני
    08/10/2008

שלום הכף יד של הבוס שלי נשרטה מהחתולה שלו לפני כמה ימים היום הוא לחץ לי את היד ושמתי לב שישנם שריטות עם דם עליהם לפי דעתי זה היה דם שהופיע אבל לא עבר כי הסתכלתי על הכף יד שלי שלחצה את שלו וראיתי שאין שום דבר. עדיין כף ידו היתה עם סימניי שריטה עם דם עליהם וזה הלחיץ אותי מאוד. אני מבין שנגיף מחזיק באויר כמה שניות והשריטה שלו היתה כבר לפני כמה ימים, ורק סימנים הופיעו מה גם שלא ראיתי על היד שלי שום סימנים ועוד בדקתי שאין פצעים פתוחים על ידי ולא היה. עדיין, בגלל החששות הראש מתחיל להריץ סרטים. אנא הרגיעו אותי, למרות שהשריטות היו עם סמני דם כולי תקווה שאין צורך להבדק בגלל שטות כזו.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה מלחיצת יד

הוספת תגובה

• המשך

אלמוני
    08/10/2008

עדיין אולי הוא גירד את היד ובכל זאת היה דם או משהו כזה למרות שאני לא ראיתי על ידי דם... אנא הרגיעו תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה לא נדבקים באיידס.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    08/10/2008

קודם כל האיש שלחצת לו את היד צריך להיות נשא - כדי שבכלל תהיה סיבה לדאוג.
    שנית דם יבש או שריטה יבשה אינם מדביקים, וגם אם הוא היה מדמם על היד שלך והיד שלך לא פצועה באופן בולט - לא היית נדבק.
    בקיצור לחיצת יד זה לא סקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו