מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ובקשת עזרהלילך19/10/2008
שלום, הנני סטודנטית בת 22 בעלת חרדתיות רבה בנושא איידס, חרדה שהתחילה כבר לפני שנתיים וגרמה לי ללכת הן להיבדק מספר פעמים והן להפוך לאישה פחדנית ועצובה השונה לגמרי ממה שהיתי בעבר . אני עובדת עתה בגן ילדים כעוזרת ולפני כשבוע, בסוף יום העבודה שלי, היה עלי לנקות את השירותים. בעודי מנקה אותם קפצה טיפת מים מחור השירותים (שלא היו נקיים במיוחד) לפניי ונגעה בשפתי. קודם כול רציתי לשאול, אם ארוע שכזה יכול להיות סיבה להדבקה?!?!?! למרות כול ההגיון שאומר לי שלא, אני מוצאת את עצמי מפחדת מכך פעמים רבות... בבקשה, האם יש לכם, כרופאים וכאנשים בעלי ניסיון שנתקלו אולי הרבה בבעייות כאלו, איזה שהוא רעיון איך לעזור לי עם החרדה הזו?!? בתודה, לוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
לילך19/10/2008היה לי סדק בשפתיים כשהטיפה נפלה על פי... האם זה משנה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללוסי שלום.
ד''ר ננסי אגמון לוין25/10/2008התשובה לגבי שאלתך להדבק באיידס היא - לא!
זה אולי מגעיל, אבל לא נדבקים ממי אסלה, ולא באופן כזה, ולא בגן ילדים.
לעומת זאת את מציגה בעיה אמיתית ומשמעותית מאוד בעיני - אם הדאגה שאת מתארת נמשכת שנתיים ומפריעה לאיכות חייך באופן שאת מתארת - היא מחייבת טיפול ועכשיו!!!!!.
את תופתעי כמה מקצועי ויעיל יכול להיות טיפול פסיכולוגי ו/או תרופתי - ואת תחזרי לחייך.
רופא משפחה - או רופא בתחום האמור יוכל לכוון אותך לטיפול המתאים ותוך מספר שבועות הדברים יראו הרבה יותר טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)