שאלה ובקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ובקשת עזרה
    לילך
    19/10/2008

שלום, הנני סטודנטית בת 22 בעלת חרדתיות רבה בנושא איידס, חרדה שהתחילה כבר לפני שנתיים וגרמה לי ללכת הן להיבדק מספר פעמים והן להפוך לאישה פחדנית ועצובה השונה לגמרי ממה שהיתי בעבר . אני עובדת עתה בגן ילדים כעוזרת ולפני כשבוע, בסוף יום העבודה שלי, היה עלי לנקות את השירותים. בעודי מנקה אותם קפצה טיפת מים מחור השירותים (שלא היו נקיים במיוחד) לפניי ונגעה בשפתי. קודם כול רציתי לשאול, אם ארוע שכזה יכול להיות סיבה להדבקה?!?!?! למרות כול ההגיון שאומר לי שלא, אני מוצאת את עצמי מפחדת מכך פעמים רבות... בבקשה, האם יש לכם, כרופאים וכאנשים בעלי ניסיון שנתקלו אולי הרבה בבעייות כאלו, איזה שהוא רעיון איך לעזור לי עם החרדה הזו?!? בתודה, לוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ובקשת עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

לילך
    19/10/2008

היה לי סדק בשפתיים כשהטיפה נפלה על פי... האם זה משנה משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללוסי שלום.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    25/10/2008

התשובה לגבי שאלתך להדבק באיידס היא - לא!
    זה אולי מגעיל, אבל לא נדבקים ממי אסלה, ולא באופן כזה, ולא בגן ילדים.
    לעומת זאת את מציגה בעיה אמיתית ומשמעותית מאוד בעיני - אם הדאגה שאת מתארת נמשכת שנתיים ומפריעה לאיכות חייך באופן שאת מתארת - היא מחייבת טיפול ועכשיו!!!!!.
    את תופתעי כמה מקצועי ויעיל יכול להיות טיפול פסיכולוגי ו/או תרופתי - ואת תחזרי לחייך.
    רופא משפחה - או רופא בתחום האמור יוכל לכוון אותך לטיפול המתאים ותוך מספר שבועות הדברים יראו הרבה יותר טוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו