מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף-חשש להדבקה של תינוק מנשא HIVאנונימית19/10/2008
שלום רב, לאחרונה נודע לנו כי אחד מחברנו הינו נשא HIV. לדבריו הוא נשא כשנה. יש לי ילד בן שנה בבית אשר בא במגע די תדיר עם אותו אדם (הוא נולד בערך בזמן הידבקותו). אני לא מודאגת מחיבוקים, אבל במספר מקרים בני הכניס אצבעות לפיו והפוך, תינוקות עושים את זה... (לא ידעתי שהוא נשא). בני מצמיח שיניים מה שמביא לחניכיים פצועות. אני מאוד מודאגת, ורציתי לדעת האם יש סיכוי להדבקה בדרך זו (זה קרה במהלך השנה האחרונה), והאם כדי לקחת את הילד לבדיקה. בנוסף, רציתי לדעת האם בהכרח יש תקופה של מחלת חום זמן קצר לאחר ההדבקה. אשמח לתשובה מאיש מקצוע. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כאן תגובה על תינוקות באתר
אני23/10/2008תחפשי , בדיקה לתינוק, נווה אור, במילים האלה תראי תגובה. אפשרי בדיקה אחרי חדשיים בקופ"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמתיני לדר' ננסי, היא מקסימה
אני23/10/2008היא תייעץ לך בחום, נעזרתי בה בסוגייה דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקות
ד''ר דניאל אלבירט25/10/2008על פי תאורך אין שום מקום לדאגה וגם לא היתי עושה שום בדיקה לתינוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)