AML

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• AML
    שירה
    20/10/2008

שלום רב, לפני כמספר ימים עברתי US לדרכי השתן והכליות ולהלן התשובות שגילו לי : כליות בגודל ומבנה תקינים . בכליה ימנית הודגםפ ממצא ציסטי תת קורטיקלי בקוטר 0.9 ס"מ בחלק העליון של הכליה הודגם מוקד אקוגני קורטיקלי בקוטר 0.5 ס"מ . חשד ל-AML בכליה ימנית? אני בן אדם שנורא חרד מאיידס ולפני כ-4 שנים היה לי מגע מיני חד פעמי לא מוגן ומאז לא נבדקתי , אני חוששת מהבדיקה ורציתי רק לדעת האם איכשהו הופעת הממצאים הללו קשורה לאיידס , זאת מאחר ושמעתי שחולי איידס מפתחים גידולים למיניהם . חשוב לי לציין שאין לי תסמינים נוספים מעבר לזה.. האם הגידולים אצל חולי איידס מופיעים כבר בשלבים מתקדמים ומלווים בתופעות קשות אחרות אשר מצריכות מהן להגיע לב"ח בכל מקרה , כוונתי היא לתסמינים נוספים כגון :חום , שלשול ועוד הוא שישר מופיעים גידולים . האם ה-AML נחשב לגידול האופייני לחולי איידס אשמח אם תוכלו להרגיע אותי במעט .. גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    AML

הוספת תגובה

• AML

ד''ר דניאל אלבירט
    25/10/2008

צריכים מאוד להזהר בשימוש בראשי תיבות ברפואה.....
    AML יכול להיות למשל ACUTE MYELOID LEUKEMIA סוג של סרטן דם, לא !!!!!!!!! מאובחן בUS אז זה לא מה שיש לך.....
    לדעתי בתאור שלך מדובר בגידול כלייתי שפיר !!!!! ANGIOMYOLIPOMA !
    אין קשר לאיידס.
    את מוזמנת לפנות לפורום האורולוגי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו