מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שואל
    25/10/2008

שבוע טוב, יש לי מספר שאלות: 1. מהי האמינות של הבדיקה המהירה שמתבצעת בוועד למלחמה באיידס (לגבי תשובה שלילית)? 2. אם הבדיקה אכן אמינה בדיוק כמו אליזה, למה הדגימות המהירות נשלחות גם לאליזה? 3. במגע מיני, החדיר לי הפרטנר אצבעות לפי הטבעת, אם הוא נגע קודם באיבר מינו וטיפות של PRE CUM היו על האצבע שלו טרם ההחדרה שלהן לפי הטבעת, האם זה נחשב מגע מסוכן? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• לשואל השאלות שלום -

ד''ר ננסי אגמון לוין
    25/10/2008

1. לגבי אמינות הבדיקה המהירה - אנא שאל בוועד שם מבצעים את הבדיקות. באופן עקרוני הבדיקה המהירה אינה מוכרת כבדיקה רשמית, עיקר הבעיה עם הבדיקה הזאת היא דווקא תוצאות חיוביות שגויות, אבל אני בטוחה שישמחו בוועד להסביר לך את כל הפרטים. בכל אופן הבדיקות שעוברות אימות על ידי אליזה הן אמינות.
    2. מין זה מין. ומין אנאלי מסוכן יותר ממגעים אחרים. התאור שאתה נתת אומנם נשמע בסיכון נמוך , אפילו נמוך ביותר. אבל אני לא מהמרת על החולים שלי, אנא תבדק.
    3. אני מקווה שלחברי הקהיליה היום יש מספיק אומץ וחוכמה להבדק ולהזדהות אחד בפני השני - אפשר לקיים מגע מיני גם עם נשא איידס בתנאים הנכונים, בבטחה רבה.
    צריך רק להמשיך ולהזהר - באומץ ובחוכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו