מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקדני28/10/2008
דוקטור שלום,לפני מס' שבועות כתבתי על תינוק שנולד לנו ולאחר שלושה חודשים סבל מחום גבוה ופריחה בכל הגוף כולל כפות ידיים ורגליים,כמו כן ציינתי שאני ורעייתי סובלים ממספר תופעות בריאותיות ללא הסבר הגיוני.טענת בתשובתך שלא סביר שכמה מבני המשפחה יסבלו מאותם תסמינים במקביל וייתכן שאנו סובלים מזיהום אחר כשלהו.לצערי בבדיקות דם שעשיתי לפני מס' ימים רמת הלימפוציטים ירדה ל 15% ,כמו כן לחץ דם גבוה שלא אופייני לי,בלוטת לימפה מאוד מוגדלת בצוואר,שילשולים שלעתים מלווים בדם,כתמים כחולים מסביב לעיניים כמו אמטומת משקפיים, כאבים בחזה המלווים לעתים בקשיי נשימה.התינוק קצת התייצב למרות שרזה מאוד.יש לי שלושה ילדים נוספים בגילאים שונים 10-9-14 שגם להם יש תופעות בריאותיות שונות שכמעט דומות לכולנו,ירידה דרסטית בראייה,בלוטות לימפה בגרון מוגדלות ועוד... האמת אני לא יודע בדיוק מה ואיך לשאול מאחר והתשובה מפחידה!! אני קורא הרבה כאן את תשובותייך ויישר כח על פועלך,אולם ,לדעתי אם ואני ומשפחתי אכן חולים ישנן מאות משפחות כמונו שאפילו אין להם מושג שהם חולים וככל הנראה תוך כמה שנים נימצא את עצמנו שוב במגיפה שלא ידענו בארץ.אם אנחנו חולים ככל הנראה הרבה משפחות חולות שהרי בעבר ניהלנו יחסים די פתוחים באזורנו והרבה אנשים ,נשים וגברים שאינם נימנים על קבוצות הסיכון(כמונו)ככל הנראה חולים.למרות שאנחנו כבר כמה שנים נאמנים אחד לשני בזוגיות שלנו הרי העבר הלא מודע הוא זה שככל הנראה נותן את אותותיו היום.דוקטור, מה עושים?ואיך נחלצים ממצב הביש שנקלענו אליו?????אציין שאין אני פרנואיד אלא מציאותי מאוד!! יותר מדי תופעות בריאותיות לא מוסברות שככל הנראה יש רק הסבר אחד להם(לצערי)..אולי אנשים שיקראו את הודעתי יבינו כמה המצב מסוכן בחוץ!!!!!אשמח לקבל כל ייעוץ ממך ,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה חולה.
ד''ר ננסי אגמון לוין30/10/2008כן, לצערי טיפלתי גם במשפחות שבהם מספר בני משפחה נשאו את הנגיף - אבל !!! הם לא הרגישו רע ביחד, שכן הנגיף "מתנהג" אחרת אצל כל אדם.
דווקא מכיוון שכולם לא מרגישים בטוב, נדמה לי שהבעיה אחרת.
כך או כך, משפחה חולה צריכה רופא משפחה טוב. בדיקות והנחיות להמשך בירור וטיפול.....
מדוע אינכם פונים לרופא המשפחה ?- כמשפחה עם בעיה - נדמה לי שימצא לכם פתרון.
בנוסף, בדיקות איידס מאוד מאוד מאוד פשוט לעשות, רק אתה ואשתך צריכים להבדק - אם אתם שלילים= הילדים שליליים - התשובה תתקבל תוך ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)