מכוני עיסוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכוני עיסוי
    פלוני
    29/10/2008

שלום רב לצוות הרופאים מדי שבועיים אני נוהג לבקר במכון מסג' (לא מדובר בליווי!) מדובר במקומות שבהם הבחורות עושות מסג' עם שמן ולאחר מכן - "פיניש" (גמירה) ביד או באמצעות החלקה של גוף על גוף (בודי מסג'). במרבית המקרים הבחורה מצמידה את החזה או את הבטן לאיבר המין - וכך, בחסות השמן גורמת לגמירה. לעיתים רחוקות - הבחורות מצמידות (באקראי) את אזור האגן הקדמי שלהן לאזור המפשעה שלי. שאלתי - למרות שאין חדירה משום סוג, האם ייתכן כי שפשוף אקראי של אזור חלצי הבחורה (אזור הערווה/הבטן התחתונה) עם איבר מיני חושף אותי לסיכון הדבקה בנגיף ה-HIV? (אינני חושב שאי פעם הרגשתי מגע ישיר של השפתיי איבר המין של הבחורה עליי, אבל בכ"ז..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכוני עיסוי

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

פלוני
    29/10/2008

האם שפשוף של העור ביני לבין הבחורה יכול לגרום להידבקות(על ידי כך שנוצרות פגיעות מקרוסקופיות בעור במהלך החיכוך)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין זה מין.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    30/10/2008

ושוב, אנחנו לא מהמרים.
    אם היה מגע מיני בין איבר מינך לאיבר המין/הפרשות של הבחורה - הרי יש בכך סיכון.
    אם היה מגע של יד בטן שמן - אין בכך סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו