מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!דניאלה30/10/2008
שלום יש לי שאלה לפני כמה זמן נכנסתי לחדרו של אחי כדי לארגן וראיתי נייר טואלט על השטיח. הרמתי אותו כדי לזרוק לפח וראיתי שבתוך הנייר היה קונדום. גם נגעתי בקונדום בלי כוונה. זרקתי את זה לפח ושטפתי ידיים. אני מאוד מודאגת לגבי הידבקות מאותה אישה שאיתה הוא קיים יחסי מין כי על אחי אני דיי סומכת ויודעת שהוא משתמש בקונדום כל הזמן. האם יש סיכוי להידבק אם נגעתי בקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום ישן,
ד''ר ננסי אגמון לוין30/10/2008הסבירות נמוכה שהנגיף שרד - אם כי אינני מכירה ספרות מקצועית על הנושא, אך הייתי מעריכה שאם קיים בכך סיכון הוא בעיקר לגבי הזרע שבקונדום ולא מהפרשות האישה שבוודאי התייבשו.
הייתי מציעה לאחיך לשמור קצת יותר על הגיינה אם מישהו אחר מנקה את חדרו.
ולגביך לא נראה לי שיש כלל סיבה לחשוש, מלגעת בנגיף האיידס לא נדבקים צריך שהוא יחדור לגוף, במילים אחרות אפילו אם תכולת הקונדום היתה נשפכת על ידך לא הייתי מוטדרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת הבהרה
לי05/11/2008דר, קודם כל תודה רבה על תשובתך!! גם מתגובות ושאלות נוספות שקראתי בפורום נוכחתי לדעת שאת פשוט מדהימה ומקסימה!! קראתי את תשובתך ונרגעתי מאוד אך דבר קטן נוסף מפריע לי. כתבתי שהקונדום היה בתוך נייר טואלט אז איך בעצם יוכלו הפרשות האישה להתייבש? ודבר נוסף, האם קיימת סבירות שהנגיף שרד בכלל? כי הרי ידוע שהנגיף אינו שורד מחוץ לגוף אלא כמה דקות או שעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי....
לי07/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוגיסטיקה
ד''ר ננסי אגמון לוין08/11/2008הקונדום בא במגע עם הפרשות האישה מבחוץ - אלה מתיבשות במהירות, בעיקר אם הוא מונח בתוך ניר טואלט.
הזרע ונוזליו נמצא בתוך הקונדום - הם מתיבשים יותר לאט.
כן, הנגיף לא שורד באויר זמן רב.
לסיכום - החשיפה הזאת היא מחוץ לטווח הסכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)