אוננות לבחורה בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות לבחורה בזמן מחזור
    איתי
    01/11/2008

שלום, קיימתי מגע מיני חלקי עם בחורה. לא חדירה ולא לא מין אוראלי מצידי וגם לא הסכמתי שתעשה לי מין אוראלי למרות שהיא רצתה! נישקתי אותה ומצצתי לה את הפיטמות אבל, בתהליך המסג' או חלק ממנו, הסרתי ממנה את התחתונים ואוננתי לה תוך שהיא ביומה הראשון של המחזור. שהוצאתי את ידי, יותר נכון שתי אצבעות, ראיתי שהן מלאות דם וגך חלק מכף ידי. זה היה בדירתה ולכן הלכתי מיד למקלחת ושטפתי את ידיי. בסוף האוננות שלי לה, היא קמה התקלחה ושחזרה אוננה לי עד שגמרתי, אני מדגיש, רק אוננה. יש לציין שאין לי שום פצע פתוח או סגור בכף היד ושאני נקי כי נבדקתי!!! שאלתי: האם יש לי בכלל צורך להכנס לחרדה ולהבדק שוב? אני קצת לחוץ ותמיד דואג לשמור על עצמי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות לבחורה בזמן מחזור

הוספת תגובה

• מין בזמן מחזור זה יותר מסוכן.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    02/11/2008

הסיכוי להדבק מדם נגוע על עור בריא הוא אפסי.
    האם היא בכלל נשאית?????
    מגע מיני מלא בזמן מחזור מגדיל באופן משמעותי את הסיכון להדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אמרתי שהיא נשאית אבל ....

איתן
    04/11/2008

שאלתי ליתר בטחון.. לצורך ההבהרה, עור מעט מקולף בקצות האצבעות בשולי הציפורניים, לכאלה שסובלים מכך, נחשב עור שלם או פתוח??? כמובן לא היה לי לא פצע ולא דימום....רק לה...מהווסת... בדיעבד לא הייתי חוזר על זה או לחילופין מאונן לה עם כפפה של גניקולוג. ולמה כתבת שהסיכוי אפסי בעוד בפורמוים אחרים אמרו שהוא לא קיים? האם ידוע על מקרה כזה של הדבקה? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובתך ננסי...

איתן
    09/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ד''ר ננסי אגמון לוין
    13/11/2008

לא ידוע לי על מקרה שכך נדבק מישהו בנגיף האיידס.
    בכל מקרה מדובר בספקולציה קיצונית - וזה לא התחום שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו