מה הסיכויי להדבקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויי להדבקות?
    דנה.
    08/11/2008

היה לי חבר חודשיים ולפני שנפרדנו ניסנו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה בשבילי ולא הצלחנו. כלומר הוא התחיל לחדור קצת ואז כאב לי והפסקתי אותו ולא המשכנו הלאה מה שכן דיממתי קל. בבדיקה עם גניקולוג הרופא אמר שאני עדיין בתולה ושהוא רק פצע אותי אחרי שנפרדנו גיליתי שהיו לו הרבה בחורות והוא עשה בדיקת איידס חודשיים לפני שהכיר אותי (אך הוא היה עם בנות אחרות אחרי אותה בדיקה) מה הסיכוי להדבקות אם לא היתה חדירה מלאה? או אפילו לא אמצע כלומר רק בכניסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכויי להדבקות?

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

דנה.
    09/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    13/11/2008

חרדות הן דבר לא כל כך מציאותי - ולא תמיד ניתן להרגיע אותן אבל -
    נרקומנים לא מדביקים כאשר מחבקים או מנשקים אותם - אלא כאשר משתמשים איתם באותו המזרק או מקיימים איתם מגע מיני. ובכלל הנגיף לא חי ברוק.
    בכלל, נרקומנים גורמים לתחושות רבות ולא נעימות אבל בסך הכל הם אנשים חולים ומסכנים, הייתי מנסה לעזור כמיטב יכולתם של הסובבים אותם- בדרך כלל זה לא פשוט - אבל מלדבר ולתמוך ולעזור לא נדבקים באיידס.
    מגע מיני הוא מגע מיני, בעיקרון אם היה דימום אז היתה טראומה - מאידך לא היה מגע עם הפרשות, כך שהסיכון נראה לי קלוש עד לא קיים.
    להבדק - זה פשוט - ולהבא תמיד עם קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו