סיכויי הדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי הדבקה
    ABC
    19/11/2008

היום קיימתי יחסי מין הומוסקסואליים לא מוגנים עם שני גברים זרים. האחד מצץ לי (טיפה עם השיניים) והתנשקנו צרפתית. כמו כן נגעתי ב - PRE CUM שלו. לשני חדרתי לפי הטבעת ולמרבה הזעזוע כשגמרתי (בחוץ) גיליתי שעל הרצפה וטיפה על איבר המין שלי ישנם מעין מיצי צואה...... בקיצור שאלותיי הן: 1. מה הסיכוי לאיידס או עגבת? (מאלה אני ממש ממש פוחד) 2. אחרי כמה זמן ניתן לערוך בדיקת קומבו והאם תוצאותיה ודאיות? 3. כיצד מאבחנים עגבת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויי הדבקה

הוספת תגובה

• יחסי מין הומוסקסואלים

ד''ר ננסי אגמון לוין
    23/11/2008

הסיכון למגע מיני אנאלי לא מוגן הוא גבוה. כך שאין לי נחמה פשוטה בשבילך.
    ואני מצטערת להיות הרעה ולהודיע לך שלא רק איידס ועגבת הם הבעיה יש להם עוד כמה חברים.
    אז מה המסקנות :
    1. לא עושים שטויות, משתמשים בקונדום.
    2. האם יש סיכוי שאתה ובני הזוג תבדקו כדי שנדע מה מצבם ונטפל בך בהתאם - במידה וטרם עברו 48 שעות יש טעם להתייעץ עם אחד המרכזים.
    3. מין אנאלי דורש הכנה, אני משוכנעת שתוכל לקבל את המידע באתרים המתאימים.
    4. בדיקת קומבו מבצעים 10 ימים לאחר החשיפה - אבל, זה כבר מאוחר מכדי למנוע הדבקה.
    5. עגבת אפשר לאבחן לפעמים קלינית במידה ויופיע נגע על איבר המין, רופא מנוסה ידע לאבחן זאת, וכמובן על ידי בדיקות דם מספר שבועות לאחר החשיפה. לעומת זאת בניגוד לאיידס בעגבת ניתן לטפל גם בעוד כמה שבועות.
    6. מגע מיני לא מוגן הופך אותך לנשא פוטנציאלי של כל מחלת מין - עכשיו אתה עלול לסכן את הסביבה.
    ויש תמיד מסקנה אחת ברורה - האחריות היתה ונשארת שלך.
    אני מקווה שכל הבדיקות יצאו שליליות, ושיחק לך המזל הפעם, אל תהמר על הפעם הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ננסי, את אישה יקרה !!!

ABC
    24/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו