שריטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריטה
    שירה
    24/11/2008

שלום , אני מרבה לנסוע לעבודתי במוניות שירות שבהן נוסעים מאות אנשים מידי יום . אתמול כאשר נסעתי חזרה הביתה ירדתי מהמונית ואחזתי בידית הברזל שנמצאת ליד דלת הכניסה למונית . כאשר הנהג עצר ירדתי במהירות ופתאום שמתי לב שנשרטתי באצבע מאיזושהי סיבה מידית הברזל בה אחזתי , יכול היות שהיה איזה בורג חשוף ...או איזה ברזל בולט וחד. יש לציין שלא ירד לי דם בכלל , השריטה נראית שיטחית כאילו רק חדרה לעור אבל בצורה שלא הורידב לי דם ... הגעתי הביתה וישר שמתי פולידין . הייתי רוצה לשאול אם בעקבות שריטה כזו ניתן להידבק באיידס ..בהנחה שעל מונית כזו נמצאים עוד הרבה אנשים ושאולי מישהו נשרט שם לפני . אשמח אם תשיבו לפנייתי כי אני חוששת מעט . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריטה

הוספת תגובה

• שריטה

ד''ר דניאל אלבירט
    24/11/2008

אין לך מה לחשוש, הסיכון להדבקות במתאר כזה לא קיים באופן מעשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף ברשותך ד"ר דניאל

שירה
    24/11/2008

ד"ר דניאל ראשית תודה על תשותך המהירה . חשוב לי לציין שאין ליאת הפתח הזה שיש כאשר יש חתך עמוק . השריטה היא שטחית , לא אדומה ולא כואבת וצריך להתאמץ כדי לראותה.. יחד עם זאת , מה שבעיקר מטריד אותי הוא שעולים למונית זו אנשים מכל הסוגים והמינים ואולי מישהו נחתך שם לפני וירד לו דם .. מהו סיכוי ההדבקה בהנחה שאולי מישהו נחתך שם לפני ..אם היית באותו מצב היית ניגש לבצע בדיקה ? אודה לך באם תשיב לי בשנית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא השיבו לי

שירה
    26/11/2008

שלום , ד"ר ננסי /ד"ר דניאל אנא השיבו לפנייתי בבקשה . שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו