הפטיטיס בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס בי
    שירה
    25/11/2008

שלום , אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הסיכוי להידבק בהפטיטיס בי במין אוראלי שבו הצד השני גמר לי בפה . זה קרה ביני ובינו 4 פעמיים ..האם הסיכוי הוא גבוה? חלפו מאז 5 שנים ...ואני עוברת בדיקות דם כלליות תקופתיות והן תקינות לעת עתה. האם ניתן לזהות הפטיטיס בי בבדיקות דם שגרתיות רגילות? או שמא צריך לבצע בדיקות אחרות? והאם יש סיפטומים מובהקים שעל פיהם הייתי צריכה לחשוד ..אני מרגישה טוב באופן כללי . האם למחלה הנ"ל יש ריפוי ? כלומר , האם היא יכולה לחלוף מעצמה או תחת טיפול ? לתשובתכם אודה , שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס בי

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

ד''ר ננסי אגמון לוין
    26/11/2008

נגיף הפטיטיס B עובר בעיקר בדם ופחות במגע מיני, אך מאידך הוא הנגיף המדבק ביותר מכל הנגיפים בהם אנחנו דנים.
    מניחה שלא נדבקת - אבל הימורים זה לא השטח שלי.
    ולכן,
    אנא לכי להבדק - ולא, זו לא בדיקת שגרה שמבוצעת "כרגיל" מאידך כל שאת צריכה לעשות זה לבקש מהרופא לבדוק האם נדבקת (לא האם את מחוסנת), זו בדיקה שונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו