בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    בדיקה
    28/11/2008

שלום רב אני נמצא בחול ועשיתי כאן בדיקת דם שלפי מה שאומרים כאן, מראה נוגדנים בין 21 יום ל 6 חודשים אחרי ההדבקה אני נבדקתי 3 חודשים סדיוק לאחר המגע האחרון סוג הבדיקה הוא : HIV 1/2 COMBO ABBOTT ARCHITECT LOT 57779HN00N האם אני יכול להיות רגוע? למה הם אומרים עד 6 חודשעם אם זאת בדיקת קומבו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• לא ענית..

בדיקה
    09/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה....

בדיקה
    15/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת COMBO

ד''ר ננסי אגמון לוין
    15/12/2008

בדיקה זו מכילה גם את הבדיקה המהירה (זאת שנותנת תשובה תוך 10 ימים עד 6 שבועות) וגם את בדיקת האליזה (זאת שנותנת תשובה לאחר 8 שבועות ואילך).
    במידה והבדיקה בוצעה לאחר חשיפה של 3 חודשים כפי שתארת, ולא היו חשיפות מסוכנות נוספות - התשובה אומרת שלא נדבקת באיידס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו