שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    רובי
    28/11/2008

לפני כ 3 ימים קיימתי יחסי מין עם זונת רחוב 1. במהלך מציצת השדיים כניראה דיממתי מהחניכיים או מהשיניים אבל תמיד ירקתי את התכולה כשהפה יתמלא ברוק. ברצוני לציין שלא ראיתי כל הפרשות היוצאות מהפיטמות האם יש לי ממה לחשוש? 2. כשגהרתי מעליה איבר המין שלי היה ללא קונדום אבל היתה נגיעה קלה בין איבר המין שלי לנרתיק שלה. ברצוני לציין שבעת החדירה ובמהלך האקט הייתי עם קונדום . האם יש לי ממה לחשוש? 3. האם מציצה אורלית שביצעה בי לזמן קצר ביותר - אמור להדאיג? תודה לתגובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• רובי

דור
    29/11/2008

אל תהיה לחוץ גם אם היא הייתה מוצצת לך שעה אין לך סיכויי להידבק באיידס רק מי שמוצץ יש לו סיכויי ובמקרה השני גם כן לא ניתן להידבק תהיה רגוע תזיין עם קונדום ויהיה בסדר אחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות לדור על צפירת הרגעה

רובי
    29/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו