מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבודת עצות מתחננת לתשובההספיר קורן06/12/2008
שלום, אני יודעת שאולי אני נשמעת פרנואידית ודיי דבילית אבל יש לי שאלה מאוד חשובה שמאוד מעיקה עליי. לפני כחודש נסעתי עם אמי לים המלח בחדר במלון היה סכין גילוח שנראה חדש פתחתי את המכסה שלו והשתמשתי בו בעוד שאני חושבת שהסכין שייך לי לאחר השימוש בסכין ואחרי שנפצעתי פעמיים וירד לי דם הבחנתי כי הסכין איננו שלי ואני נורא חוששת אם השתמשו בסכין זה ואם נשא איידס השתמש בו בעיקרון הסכין הייתה נראית ממש חדשה ללא שערות עליה ונקייה.אשמח לתשובה כי אני יוצאת מדעתי אין לי את מי לשתף. לאחרונה אני מרגישה חלשה ויש לי חום ושתי כתמים חומים מגרדים בצוואר.בבקשה עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר!!!!!!
דני06/12/2008תיקראי את מה שכתבתי לגלי ותעשי מה שאני עשיתי ותראי איך חייך משתנים.כלומר גשי לאגודה כמה שיותר מהר תעשי בדיקה אנונימית ותיגאלי את חייך משטויות מיותרות.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר שלום.
ד''ר ננסי אגמון לוין08/12/2008שימוש בסכיני גלוח לא אישיים אינו מומלץ.
אבל -
מה הסיכוי שבעל הסכין היה נשא איידס - קטן מאוד, אנחנו בישראל לא בתיאלנד, או באפריקה.
מה הסיכוי שהיה דם טרי על הסכין ממנו יכולת להדבק אם קודם השתמש בו נשא איידס - עוד יותר אפסי שכן חולפות לפחות מספר שעות בין פינוי חדר וכניסת אורחים חדשים לחדר בבית מלון.
ולכן - לא נשמע לי מאוד מסוכן.
האם להבדק - כן, זה מרגיע בעוד 4 שבועות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)