חשש לאידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאידס
    ירון
    08/12/2008

שלום,אף פעם לא ההיתי בבדיקת אידס או תרמתי דם ,היו לי פעם יחסים מוזרים עם בחור ובמשך תקופה ההיינו מקיימים יחסי מין אוראלים ,מעבר לזה שכבנו עירומים אחד לייד השני והיתה נגיעה בין איברי המין שלנו,אך מעולם לא קיימנו מין אנאלי. בנוסף קיימתי יחסי מין עם שני נשים ללא הגנה ושניהם תרמו דם מספר פעמים ולא נמצא אצליהם איידס. רציתי לדעת אם ממצבים אלו ההיתי יכול לקבל איידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לאידס

הוספת תגובה

• לירון.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    08/12/2008

לצערי, העובדה שבנות הזוג איתן שכבת תרמו דם אינה שוללת שהן נדבקו באיידס - בעבר הבדיקות בבנק הדם היו עם חלון של 2-3 חודשים, היום המצב טוב יותר.
    המגע המיני "עם בחור" כפי שאתה מתאר אותו אינו מסוכן - או בסיכון נמוך ביותר.
    לסיכום -
    הסיכון שאתה מתאר מאוד נמוך, אבל בלי בדיקה אין וודאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,יש לי שאלה נוספת

ירון
    10/12/2008

תודה על תשובתך,פשוט שאלתי את זה כי ב6-7 שנים האחרונות אני סובל יותר מהצטננויות ולאחרונה היה לי גם דלקת ראות שבעקבות לקיחת האנטיביוטיקה זה החמיר לי ונאלצתי לקחת פרוביוטיקה, ועכשיו יש לי שוב וירוס ויש לי יובש נוראי בפה והעור בפנים מתקלף גם כנראה מיובש. בסה"כ היה נראה שהמערכת החיסונית שלי איבדה קצת מחוזקה בשנים האחרונות, אבל יכול להיות לא רק מאיידס מכיוון שאני לא אוכל נכון ומשמין.יש לי ממה לדאוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו