מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לאידסירון08/12/2008
שלום,אף פעם לא ההיתי בבדיקת אידס או תרמתי דם ,היו לי פעם יחסים מוזרים עם בחור ובמשך תקופה ההיינו מקיימים יחסי מין אוראלים ,מעבר לזה שכבנו עירומים אחד לייד השני והיתה נגיעה בין איברי המין שלנו,אך מעולם לא קיימנו מין אנאלי. בנוסף קיימתי יחסי מין עם שני נשים ללא הגנה ושניהם תרמו דם מספר פעמים ולא נמצא אצליהם איידס. רציתי לדעת אם ממצבים אלו ההיתי יכול לקבל איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון.
ד''ר ננסי אגמון לוין08/12/2008לצערי, העובדה שבנות הזוג איתן שכבת תרמו דם אינה שוללת שהן נדבקו באיידס - בעבר הבדיקות בבנק הדם היו עם חלון של 2-3 חודשים, היום המצב טוב יותר.
המגע המיני "עם בחור" כפי שאתה מתאר אותו אינו מסוכן - או בסיכון נמוך ביותר.
לסיכום -
הסיכון שאתה מתאר מאוד נמוך, אבל בלי בדיקה אין וודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,יש לי שאלה נוספת
ירון10/12/2008תודה על תשובתך,פשוט שאלתי את זה כי ב6-7 שנים האחרונות אני סובל יותר מהצטננויות ולאחרונה היה לי גם דלקת ראות שבעקבות לקיחת האנטיביוטיקה זה החמיר לי ונאלצתי לקחת פרוביוטיקה, ועכשיו יש לי שוב וירוס ויש לי יובש נוראי בפה והעור בפנים מתקלף גם כנראה מיובש. בסה"כ היה נראה שהמערכת החיסונית שלי איבדה קצת מחוזקה בשנים האחרונות, אבל יכול להיות לא רק מאיידס מכיוון שאני לא אוכל נכון ומשמין.יש לי ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)