מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשות..מישהו19/12/2008
מממ אני לא יודע מה לעשות כי זו פעם ראשונה..שכבתי עם מישהי בלי קונדום אני לא יודע מה היה איתה קודם זאתמרת שאין לי מושג אם מי היא שכבה קודם אבל אני יודע שהיא לא הייתה בתולה. לא גמרתי בפנים. האם יש סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בלי קונדום
ד''ר דניאל אלבירט03/01/2009הרי זה כל הענין, HIV עובר ביחסים לא מוגנים ואם יש לאותה בחורה אידס זה לא כתוב לה על המצח.
כן יש סכנה להדבקות בצורנ כזו.
אתה יכול לשאול אותה אם היא נבדקה לHIV (אגב היא גם אמורה לחשוש ממגע אתך ללא קונדום)
אם תלכו להבדק יחד לא תצטרכו לחכות חודשיים אם שניכם שלילים אז הכל בסדר פשוט להבא קח קונדום בכיס זה יוריד ממך הרבה דאגה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה
משה16/05/2009אתמול פעם ראשונה שכבתי עם מישהו במועדון בלי קונדום....
אני ממש מפחד השעה 4 בבוקר אני לא יכול להירדם...
מה הסיכויים שאם יש לו איידס אני נדבקתי? יש אפשרות לבדוק את זה? או שצריך לחכות 3 חודשים?
יש איזה טיפול של 72 שעות שאפשר לקבל כדי למנוע את זה?<
בבקשה תעני לי....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפרטנר נשא HIV ???
ד``ר מרגלית לורבר16/05/2009תגשו ביחד להבדק בדחיפות - יש לך 72 שעות להתחלת טיפול לאחר חשיפה באם הפרטנר חיובי.
באם אין לך אפשרות לאתר אותו - תפנה לחדר מיון באיזור מגוריך ותבקש יעוץ עם מומחה למחלות זיהומיות (איכילוב, שיבא, מאיר, אם אתה במרכז הארץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי איתו
משה17/05/2009דיברתי איתו והוא טוען שהוא נקי לגמריי...
שאלתי אותו אם הוא עשה אי פעם יחסים לא מוגנים והוא אמר שכן, אבל הוא היה האקטיבי...
ושהוא עשה בדיקות אחרי זה, והוא נקי...
השאלה היא האם להאמין לו...
ואמרת לקחת אותו לבדיקה, אבל הבדיקה תיקח לפחות יומיים, והטיפול הוא יעיל ב72 שעות הראשונות...לא?
מה את ממליצה לעשות?...
קראתי באינטרנט גם הפורום אחר, שפרופסור אמר שהסיכוי להידבק באיידס בקיום יחסי מין לא מוגנים חד פעמיים לגבר הוא 1:3000...
לפי מה שהפרטנר שהייתי איתו אמר, אז הוא נקי. וגם אם לא, הסיכויים ממש נמוכים, לא?
מצטער שאני משגע אותך, אני מחפש עידוד ולהירגע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיגש למיון ותבקש יעוץ עם מומחה
ד``ר מרגלית לורבר17/05/2009במידה והוא יתרשם שיש כאן סיכון - תספיק לקבל טיפול (POST EXPOSURE PROPHYLAXIS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין בלי קונדום עלולים לגרום לה
ד``ר מרגלית לורבר16/05/2009דבקה ב HIV
אם אתה יכול לאתר אותה - גשו להיבדק בדחיפות - יש לכם 72 שעות להתחלת טיפול לאחר חשיפה באם אחד מכם חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)