מודאג ולא חי מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג ולא חי מפחד
    שי
    26/12/2008

לפני שנתיים מישהו שהכרתי באותו יום, ירד לי ל - 50 שניות בערך וגמרתי בחוץ. הוא לא נשך לי את האיבר, לא היה דם, עד כמה שאני זוכר, הוא שתה בירה בדיוק לפני המקרה. זה היה מקרה חד פעמי. לא היו עוד מקרים כאלה בכלל. הבן אדם היה נראה לי מגעיל. אני שנתיים חי בפחדים. אני לא עושה את הבדיקה בשום פנים ואופן. עכשיו שאלתי מה הסיכוי שלי? אני רוצה להוסיף ששאלתי רופא לפני שנה והוא אמר לי שהסיכוי נמוך מאוד. מה זו התשובה הזו? ויש רופא שאמר שאני סתם לחוץ וזאת חרדה, כי ממקרה חד פעמי זה הסיכוי הוא אפסי. ריבונו של עולם מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג ולא חי מפחד

הוספת תגובה

• מודאג

ד''ר דניאל אלבירט
    03/01/2009

דבר ראשון - פשוט תעשה בדיקה ואז לא תדאג יותר...
    כעקרון אין הדבקה במין אוראלי ! התשובה של "סיכון נמוך או אפסי" הוא תשובה ראויה, ברפואה אין לא מוחלט אם כי במקרה שלך נראה לי שאתה יכול להיות בטוח ואם בכלל במין אוראלי מי שצריך לדאוג זה "אותו משהו מגעיל" שאולי אתה הדבקת אותו ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו