מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי סוגי בדיקות אלייזה???דורי29/12/2008
שלום חיכיתי חודשיים לאחר מגע לא מוגן אני נמצא בניו זילנד עשיתי בדיקת אליייזה ואני קורא אצלכם כל הזמן לחכות חודשיים\ 8 שבועות.. ואמרו לי פה בניו זילנד שהבדיקה היא נכונה ל3 חודשיים מיום הבדיקה.. איך עליי להתייחס תוצאות הבדיקה מבחינת אמינות?? למה בישראל זה חודשיים ופה זה 3 חודשים?? האם זה סוג בדיקה אחר או מיכשור שונה??? שורה תחתונה עשיתי את הבדיקה בכל זאת.. איך עליי להתייחס לתוצאות?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ELISA
ד''ר דניאל אלבירט03/01/2009בדיקת ELISA היא שיטה אימונולגית לגלוי נוגדנים (לכל מחלה או מצב לא רק HIV)
משך הזמן שעבר מחשיפה ועד ליכולתו של הקיט לבדיקה להבטיח 100% איתור של נוגדנים תלוי ביצרן של הקיט. בארץ ברוב המקומות משתמשים בקיט הרגיש לאבחון HIV כבר אחרי 8 שבועות אולם, בהחלט יכול להיות שמקום אחר מציע בדיקה בקיט בעל אמינות גבוה רק לאחר 12 שבועות, צריך להבדק בהתאם לתכונות הקיט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)