טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם קונדום עם פרטנר מזדמן. למרות זאת, בימים אלה אני חולה: (צינון, שיעול, כאבי גרון והתנפח לין מעט באיזור הלסתות)
רציתי לדעת אם יש סיבה כלשהי לדאגה ???
או שזו סתם דלקת גרון ותו לא...
בבקשה ענה לי ASAP כי אני כבר לא ישנה שבוע !
נ.ב.
יש לציין שאני לא לוקחת גלולות, אבל קיבלתי מחזור, כך שייתכן ולא חדר אלי נוזל כלל. האם אני סתם בפאניקה או שכדאי ללכת דחוף לרופא ?
תודה רבה מראש,
מיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מין עם קונדום מגן מפני איידס. בנוסף בדרך כלל התסמינים לאחר הדבקה מופיעים כעבור 10 ימים ויותר ולא מידית. לסיכום - לא נראה לי שנדבק מהמגע המיני האמור לעיל. להבדק זו תמיד אפשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד