שאלה חשובה בבקשה תשובה דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בבקשה תשובה דחוףףף
    רויטל
    08/01/2009

שלום ד"ר , האם בזמן שהגוף מייצר נוגדנים מרגישים משהו? אני מרגישה בשבועיים האחרונים כאבים וזרמים בגוף. זה קשור אולי לזה שהגוף שלי מייצר נוגדנים??? שכבתי לפני חודש עם מישהו בלי קונדום. בבקשה תשובה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין קשר

קובי
    09/01/2009

הדרך היחידה היא להיבדק... גם אני עברתי את אותה חוויה, הרגשות מזויעות, כאבים משונים - אבל הכל היה מהחדרה והסטרס שנכנסתי אליהם. אפשר להידבק באיידס ולא להרגיש כלום במשך שנים. צר לי אבל זו האמת... ושוב, אני מבין את המצב בו את נמצאת, אין עם מי לדבר (זה הכי סיוט!), ורצים סרטים בראש. אני אזרתי אומץ והלכתי להיבדק. אין דרך אחרת. להבא לומדים את הלקח - קונדום ! אם תרצי לדבר, בדיסקטיות מוחלטת, אהיה פה בשבילך. פלמוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה תשובה מהד"ר

רויטל
    09/01/2009

קודם כל קובי תודה על תשובתך...אבל אשמח לקבל תשובה מד"ר דניאל/ננסי מכייון שלדעתי זו שאלה רפואית. ושוב קובי תודה רבה ואני שמחה שיצאת שלילי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייצור נוגדנים....

ד''ר ננסי אגמון לוין
    10/01/2009

רויטל שלום,
    התשובה שלילית לחלוטין כפי שאת לא מרגישה שאת מייצרת כדוריות דם אדומות או לבנות כך אינך מרגישה שגופך מייצר נוגדנים - דרך אגב הוא מייצר נוגדנים כל הזמן ונוגדנים כנגד הנוגדנים וכך הלאה.
    התחושות שלך קשורות לבעיה אחרת או לחרדתה.
    עליך להמתין עוד חודש ולהבדק בELISA - בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו