חרדה מאוד בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאוד בבקשה עזרה
    חרדה
    11/01/2009

שלום ד"ר. לפני כ10 ימים עשיתי סקס לא מוגן. הייתה חדירה מלאה עם קונדום, אך הוא חיכך את איבר מינו בפי הטבעת ובפתח הנרתיק שלי ללא קונדום. הוא גם גמר, אך לאחר 20 דקות חיכך שוב את איבר מינו בשלי אך ללא חדירה. הגרון התחיללכאוב לי ובלוטות הלימפה כואבות לי מאוד. כמו כן התעלפתי במקלחת , אני מרגישה חולשה. אני מאוד חרדה וחוששת שנדבקתי מאידס. עשיתי בדיקה שבוע לאחר המקרה ויצאתי שלילי. אני יודעת שאני צריכה לחכות חודשיים. אני כבר מדמינת שהחיים שלי נגמרו. חבר שלי הסכים לבצע בדיקת איידס, הוא שכב עם כמה נשים, אני חוששת שיש לו איידס. ....אנחנו רק חודש ביחד. האם אני צריכה לחשוש מאיידס לפי התסמינים. אני פשוט לא יכולה לתפקד מאז המקרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאוד בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• חרדה יקרה..

קובי
    12/01/2009

את מוזמנת לדפדף אחורה ולקרוא תגובות קודמות שלי... להיבדק זה תמיד טוב, אבל אם הבחור מסכים להיבדק אז זה די מכסה אותך לא?? מה גם שמהתיאור שלך קשה לי להאמין שהייתה חשיפה כלשהי. בהצלחה, קובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לקובי

חרדה
    12/01/2009

אני מקווה שאתה צודק קובי ואני לא חולה באיידס.... אני צריכה להמתין עוד חודש ... אני מקווה שאין לחבר שלי איידס, מאוד מקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטוחני שיהיה בסדר

קובי
    12/01/2009

חודש סבלנות, בדיקה והכל יתברר שבסדר... להבא, שני בני הזוג צריכים לגשת ולהיבדק יחדיו, ומשהכל בסדר אז אפשר לחגוג! :-) רק להיזהר מהריון לא רצוי חחח קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לקובי

חרדה
    12/01/2009

תודה קובי על תגובתך. אני מקווה שאכן יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו