מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מאוד בבקשה עזרהחרדה11/01/2009
שלום ד"ר. לפני כ10 ימים עשיתי סקס לא מוגן. הייתה חדירה מלאה עם קונדום, אך הוא חיכך את איבר מינו בפי הטבעת ובפתח הנרתיק שלי ללא קונדום. הוא גם גמר, אך לאחר 20 דקות חיכך שוב את איבר מינו בשלי אך ללא חדירה. הגרון התחיללכאוב לי ובלוטות הלימפה כואבות לי מאוד. כמו כן התעלפתי במקלחת , אני מרגישה חולשה. אני מאוד חרדה וחוששת שנדבקתי מאידס. עשיתי בדיקה שבוע לאחר המקרה ויצאתי שלילי. אני יודעת שאני צריכה לחכות חודשיים. אני כבר מדמינת שהחיים שלי נגמרו. חבר שלי הסכים לבצע בדיקת איידס, הוא שכב עם כמה נשים, אני חוששת שיש לו איידס. ....אנחנו רק חודש ביחד. האם אני צריכה לחשוש מאיידס לפי התסמינים. אני פשוט לא יכולה לתפקד מאז המקרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה יקרה..
קובי12/01/2009את מוזמנת לדפדף אחורה ולקרוא תגובות קודמות שלי... להיבדק זה תמיד טוב, אבל אם הבחור מסכים להיבדק אז זה די מכסה אותך לא?? מה גם שמהתיאור שלך קשה לי להאמין שהייתה חשיפה כלשהי. בהצלחה, קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לקובי
חרדה12/01/2009אני מקווה שאתה צודק קובי ואני לא חולה באיידס.... אני צריכה להמתין עוד חודש ... אני מקווה שאין לחבר שלי איידס, מאוד מקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוחני שיהיה בסדר
קובי12/01/2009חודש סבלנות, בדיקה והכל יתברר שבסדר... להבא, שני בני הזוג צריכים לגשת ולהיבדק יחדיו, ומשהכל בסדר אז אפשר לחגוג! :-) רק להיזהר מהריון לא רצוי חחח קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לקובי
חרדה12/01/2009תודה קובי על תגובתך. אני מקווה שאכן יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)