אני מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מודאגת מאוד
    דנה
    11/01/2009

לפני 3 חודשים עשיתי תאונת דרכים עשו לי באותו יום של התאונה סיטי בראש ויצא תקין מאז התאונה יש לי סחרחורות ודקירות בראש מאחורה מדי פעם לא רציני הנירולוג אפנה אותי לעשות שוב סיטי מכיוון שלפעמים רואים את הפגיעות רק לאחר 3 שבועות בסיטי השני יצא שיש לי אטרופיה קורטיקלית מעבר למצופה ביחס לגיל בחתכים הגבוהים והם רשמו להמשך בירור כולל שלילת hiv מכיוון שלא הבנתי והיה זמן עד לנירולוג הלכתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי הפנייה לבדיקת איידס אמרה שזה תסמין לא הלכתי לבדיקה מאותו יום אני בלחץ כשחזרתי לנירולוג הוא אמר שזה יכול להיות עוד הרבה דברים אבל לעשות בכל מקרה את הבדיקה ואפנה אותי לבית חולים הדסה ששם הם מתמחים ויחליטו לאיזה בדיקות לשלוח אותי אני ממש בלחץ קיימתי כמה פעמים יחסים לא מוגגנים וגם מין אוראלי ואני מתה מפחד לעשות את הבדיקה כי אני מפחדת מהתשובה ועכשיו אני חוששת גם לחבר שלי עד כמה נראה לך שיש קשר בין האטרופיה לאיידס אגב אני בת 23 עם זה משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• יקירה

חסוי
    12/01/2009

אני מבינה לליבך, אם הייתי יכולה לחבק אותך רק כדי להרגיע ואפילו במעט הייתי עושה זאת. אני גם עוברת את אותו הדבר, אחד לאחד. אולי זה יעזור לך לדעת את זה. החרדה המטורפת הזו היא בלתי נשלטת ואנחנו חייבות להכיר בה. כמו כן כדאי להכיר בעובדה שאת מוקפת אנשים שאוהבים אותך . מכל הלב אני מציעה שתקחי כמה נשימות עמוקות, תגשי לאדם הכי קרוב אלייך שאת הכי סומכת עליו ומהווה לך משענת ותבקשי שיגש איתך לבצע את הבדיקה ויהיה איתך בכל שלב- גם כשלוקחים לך דם וגם כשאת הולכת לברר את התשובה. תבררי במרכז כמה ימים לכל היותר מקבלים תשובה, זה גם מוריד את מפלס החרדה במעט. כל המחשבות והסרטים מה שנקרא עוברים ועברו לעוד המון אנשים בראש, ובגלל שאת מודעת עכשיו תהיי חזקה ואל תחיי באי וודאות, כי כמו שאת יודעת זה בלתי אפשרי. בעזרת השם הכל יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    12/01/2009

ממש תודה אני מקווה שיהיה בסדר אני מפחדת לעשות את הבדיקה פוחדת מהתשובה בעיקר בגלל שלא נזהרתי ועוד יש לי עכשיו תסמין שהרופאים אומרים שקשור לאיידס מפחדת מהתשובה לא מסוגלת מה אני יעשה? ועוד יותר חוששת לחבר שלי אני מאחלת לך בהצלחה ושבעזרת השם יהיה בסדר למה הרופאים כאן לא עונים על השאלה שלי יכול להיות שהייתי צריכה לפנות לרופאים את התשובה? איך זה עובד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד הרופאים כל יום באתר

קובי
    12/01/2009

ולכן ייתכן שרק אחרי כמה ימים הם רואים את ההודעה. אין לי ספק שהם יתייחסו להודעה שלך. קובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    12/01/2009

אני מקווה אני ממש בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

חסוי
    12/01/2009

אי וודאות זה אחד הדברים הגרועים ביותר, ככל שאנחנו יודעים ומבינים יותר יתכן שגם ננהג יותר בהגיון, גם במצבים הכי קשים שאנחנו יכולים לתאר לעצמנו. כן וזה באמת מציק שלא עונים,אבל הם לא מקור הידע היחיד, אין כמו לגשת לרופא פנים מול פנים ולשאול את כל השאלות המציקות, גם אם זה דורש ממך לעצור הכל בחיים כרגע ולדאוג לסדר את מה שעובר בראש. אנחנו מנסים להאחז בכל פיסת מידע ותמיכה.ואני בטוחה שהוא יחזק אותך לגשת ולעשות את הבדיקה, זו הדרך, וגם אני מחזקת אותך, אין מושג למי שלא עובר את זה כמה זה קשה כשמציבים בפניך את האפשרות הזו ,היחידה, וכמה זה קשה לשמוע שבסופו של דבר שזה מה שנותר לעשות . קחי לעצמך את הזמן שאת צריכה כי לפעמים צריך שהנפש גם תהיה חזקה,אל תשארי לבד ותשתדלי, ואני יודעת כמה שזה בלתי אפשרי, אבל תתעלי על עצמך, לנסות לא לחשוב על ההמשך, אלא לעבור צעד אחר צעד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

דנה
    13/01/2009

כן את צודקת זה מה שאני יעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי אני שמחה

חסוי
    13/01/2009

בעזרת השם הכל יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעזרת השם

דנה
    13/01/2009

גם לך ולכולם שיהיה רק בשורות טובות ושהבדיקות יצאו לכולם רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו