כתמים בלשון - קרוב ללוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בלשון - קרוב ללוע
    חרדה
    13/01/2009

שלום, רציתי לדעת האם כתמים אדומים קנטנים המופיעים על הלשון (רק בסמוך ללוע) יכולים להעיד על הידבקות ? האם יש קשר לדלקת גרון ללא כל קשר לנגיף ? (מכיוון שחליתי בדלקת גרון). לצערי, הבנתי שגם דלקת גרון קשורה לנגיף (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מעולם לא הייתי לחוצה יותר :(( אני מפוחדת עד אין קץ ! אודה לתשובה מהירה ! המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בלשון - קרוב ללוע

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא ענה... ? :(

חרדה
    14/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת יקרה

קובי
    14/01/2009

אני חוזר על מה שאמרתי בהודעות קודמות שלי פה בפורום - קראתי לא מעט פורומים ואתרי אינטרנט בנושא איידס בעקבות שטויות שאני עשיתי, ואני משער שגם את, כמו כולם למעשה, מחפשת כל בדל ושביב של מידע... אבל גם את בטח הבנת שאין סימפוטמים ברורים ומוגדרים לאיידס, ויכול להיות שיהיו לך את כל התסמינים שרשומים ברשימה הלא מחייבת (!!!) של תסמיני היבדקות, ומצד שני יכול לחיות אדם כמה שנים טובות בלי לדעת בכלל שהוא נשא של הוירוס... כך שלמרות הרצון הטוב, גם לא הרופאים יוכלו להגיד לך ב-100% כאן בפורום אם זה איידס או לא. הדרך היחידה היא לגשת ולהיבדק, ועד אז להוריד את מפלס החרדה כי חבל על ההרס שאת גורמת לעצמך ולעצבים שלך. גדלותך תהיה בזה שתיגשי להיבדק, תחכי לתוצאות ותודיעי לנו כאן בפורום שיצא שלילי. פה בשבילך. קובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אירה
    23/01/2009

אני ממליצה לעשות בדיקת איידס ולסגור את הסיפור! לפי התאור שלך אף אחד לא יוכל להגיד לך כלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בלשון..

ד''ר דניאל אלבירט
    25/01/2009

כתמים בלשון וכאבי גרון הם סמנים למיליון מחלות, לעתים איידס בשלב החריף, כשבועיים לאחר הדבקה , יכול לגרום למחלה וירלית סוערת כולל פטרת בלשון וכאבי גרון.
    הסיכוי שזה מה שאת מתארת - אפסי. אם יש סיבה לדאגה אז נא גשי להבדק כחודשיים מאותו ארוע חשוד כמדביק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו