מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בלחץ בבקשה מישהו עזרהדנה13/01/2009
עשיתי היום בדיקת איידס אמרו לי לבוא עוד שבוע יהיה תשובה אני מתה מפחד יש סיכוי שעם מהשו לא בסדר מודיעים לפני הזמן מה האחוזי הידבקות באיידס מקיום יחסים במידה ומקיימים עם נשא או עם חולה איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
קובי13/01/2009דנה, את תפגעי בבריאות שלך בגלל הלחץ הזה.... אם קראת את ההודעות שלי מהימים האחרונים אז את יודעת שאני מבין בדיוק מה עובר עלייך - גם אני עברתי את זה. אני קיבלתי את התשובה שלי לאחר שבועיים! (עשיתי דרך קופ"ח). את חייבת להוריד מהסטרס שבו את נמצאת... עשית את הבדיקה ומגיע לך ח.ח ענקי !! בלי ציניות... עכשיו, תירגעי, תעשי דברים שאת הכי אוהבת בעולם, ותשכחי בגלל מהבדיקה. כמו שכתבתי למישהי אחרת, סיכוי? תמיד יש. מה הסיכוי? תלוי בהמון משתנים שאף אחד לא יודע בדיוק לאיזו נוסחה להכניס.... זו לא מתמטיקה מדויקת. להוריד את מפלס החרדה, להבטיח שלהבא תמיד משתמשים בקונדום וזהו, ממשיכים הלאה בחיים ויהיה בסדר. מבטיח. תעדכני אותנו כשקיבלת תשובה שלילית. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה13/01/2009קודם כל אני ממש גאה בך שעשית את הבדיקה ואני ממש שמחה בשבלך שהתשובה יצאה טובה שיהיה רק בשורות טובות ואמן על כולם שיהיה רק תשובות טובות אני מנסה לא להילחץ אבל לא הולך לי כלום לא מעסיק אותי בשבועיים האחרונים חוץ מזה אני מתה מפחד מפחדת מהתשובה ואפילו לא סיפרתי לחבר שלי אני חוששת גם בישבלו אני מעדיפה למות ולא לשמוע תשובה לא טובה עם אני לא ילך לקחת את התשובה הם מודיעים עם מהשו לא טוב? אין לי אומץ ללכת וזה עוד שבוע גם כולי במתח אגב השיר מאוד יפה ומעודד אבל רק לכמה שניות אחרכך המחשבות חוזרות מקווה שיהיה טוב וממש תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ביקשתי לקבל תשובה
קובי14/01/2009מהרופאה האישית שלי, וכשראיתי שהטל' מבושש להגיע, הלכתי אליה ובמקרה התשובה הגיעה אליה בדואר באותו היום (וזה היה אחרי שבועים!).. אני מבין ממך שעשית את הבדיקה באחד המרכזים של הוועד, ושם לעומת קופ"ח, חייבים להגיע כדי לקחת את תוצאת הבדיקה. לא הבנתי ממך אם חבר שלך יודע על הבדיקה שעשית? לטעמי, גם לו יש קצת אחריות לשאול אותך לגבי העבר שלך אבל אני לא שופט אף אחד כי הנה גם אני בעצמי עשיתי שטויות והיום אני פה בשביל להתריע בפני אחרים... אם הוא לא יודע, האם יש מישהו/מישהי שאת תרגישי בנוח ללכת איתו/איתה להביא את תוצאות הבדיקה? ובכלל לספר למישהו שישמור את הכל בסוד, זה יקל מאד מאד מאד (מניסיון). כשהכל נשמר בבטן אז זה מה שמוביל לאותן מחשבות. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה14/01/2009כן אתה צודק עשיתי את זה באחד מהמרכזים של הוועד מה עם אני לא ילך לקחת את התשובה וחס וחלילה מהשו לא בסדר הם לא מודיעים? לא חבר שלי לא יודע שעשיתי את הבדיקה וגם אין אף אחד אחר שיודע לא נראה לי שיש מישהו שאני יכולה לספר בטח שלא נדבר על חברות שאני בכלל לא סומכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אז תאלצי להסתפק בי :-)
קובי14/01/2009חחח חזק מה שכתבת על הבנות, בדיוק פה במשרד רבו המזכירות ביניהן והן לא מדברות :-) בכל מקרה, כנראה שהחרדה לא תעבור לך וזה מובן, אז בואי נתנחם בזה שמדובר בעוד כמה ימים עד שתגיע התשובה השלילית? אז הלכו לך כמה ימים על חרדות... נתרום אותם לטובת הלקח שלמדנו שתמיד אבל תמיד צריך קונדום עד ששני בני הזוג עושים בדיקה (או עד שימצאו חיסון לאיידס ולשאר מחלות המין לא עלינו ...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח לקובי
דנה14/01/2009חח כן בנות רכלניות כן מזל שיש אותך ממש תודה לך והלוואי זה היה כמה ימים אני כבר מעל שבועיים ומהשו לא ישנה בגלל זה עד שהיה לי את האומץ לעשות את הבדיקה ועכשיו אני לא יודעת עם יהיה לי אומץ בכלל לקחת את התשובות וכן את הלקח שלי למדתי ובגדול והלוואי וימצאו תרופה לזה שכל אלה שחולים יהבריאו ואני באמת מאחלת לכולם שיהיה רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שום קשר,
קובי14/01/2009איך את לאחר תאונת הדרכים?? חוץ מהאבחון ההוא, שלא הצלחתי אגב להבין מה זה בדיוק ארטרופיה או איך שלא אומרים את זה, הכל בסדר??
דנה14/01/2009עכשיו ברוך השם בסדר תודה אטרופיה זה מהשו במוח שזה בדרך כלל אופייני לזקנים ועם זה נמצא אצל צעירים זה לא נורמלי לפי מה שהבנתי מהרופאת משפחה שהלחיצה אותי שזה תסמין לאיידס אבל אגב ברוך השם הגעתי לנירולוג מומחה וכשהוא ראה את 2 הדיסקים שלי של הסיטי הוא אמר שהכל תקין ושאין לי בכלל אטרופיה זה טעות של הרופא שרשם לי כזה דבר אז ירד לי אבן מהלב שזה כבר טוב אבל כשנכנסתי לאתרים וקצת קראתי על איידס אז אין ספק שהמודעות שלי עלתה בנושא ועכשיו זה גורם לי לחשוש למרות שאין את האטרופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי חשוב תקרא
דנה14/01/2009קראתי בגוגל אני לא זוכרת איפה בדיוק על מישהו בגרמניה חולה איידס שהשתילו לו מוח עצם והאיידס נעלם לו לפי המחקר שהם עשו התברר שיש כאלה שהגוף שלהם לא מקבל את הנגיף עד כמה נכון אין לי מושג אבל ראיתי שהתעניינת על לימודים בתחום אז תנסה לחפש זה נשמע מעניין הלוואי ובאמת יהיה מהשו שיוכל לרפות את כל אלה שחולים והלוואי על כולם שבכלל לא יהיה להם את הנגיף הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מכיר את המקרה הזה
קובי14/01/2009תודה על ההפניה, אבל אני רק מתעניין. לא מעבר. אם אני רק רואה טיפה דם אני מתעלף :-) אבל תבטיחי לי דבר אחד, שאיך שאת מקבלת תשובה שלילית את מפסיקה לחפש חומר על איידס וכו'......... אני מבין את ההתעסקות שלך עכשיו כי גם אני הייתי ככה, אבל אח"כ את פשוט שוכחת מהכל ונזהרת בעתיד? OK?? (וזה נכון גם לגבי חסוי שבטח קוראת גם את ההודעה הזו) ושמח לקרוא שאין לך ארטו... מה שזה לא יהיה. את צעירה וצריכה להנות מהחיים!! זה הזמן! תמיד פה בשבילך, קובי.
דנה14/01/2009כן אני מבטיחה אני חייבת לחזור לחיים נורמלים אבל עד שהתשובה לא תיהיה זה לא יקרה וכמו שאמרת מי כמוך כבעל נסיון יודע יותר טוב וכן אני גם מקווה גם בישבל חסוי שברגע שתקבל תשובה שלילית תפסיק להתעסק בזה ותחזור לחיים נורמלים ורגילים בעזרת השם שה תשובות של כולם יהיו תקינות ואני גם מאוד מקווה גם לגבי התשובה שלי בעזרת השם אני מתה מפחד ואגב זה שאתה מכיר חח מראה שגם אתה חרשת טוב מאוד את כל הנושא באינטרנט ועוד מהשו ממש טוב שאתה כאן אתה ממש מאוד חח לפחות עם הרופאים לא עוני אז יש אותך ועוד נושא שלא שייך אני חושבת שצריך להגביר את המודעות לאיידס כבר מהתיכון שככה אנשים יזהרו ולא יצטרכו להגיע למצבים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת לגמרי
קובי14/01/2009המודעות על הפנים, הרבה בעיקר הסטיגמות שיש על המחלה הזו. כל מי ששומע איידס ישר חושב מוות, במקום שהמחשבה הראשונה תהיה איך להימנע... עוסקים בתוצאה במקום במניעה. ואגב היום איידס כבר לא שווה מוות אוטומטית! כך שגם אין מודעות למניעה וגם אין הבנה של המחלה.. חבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
דנה14/01/2009באמת חבל שככה זה והסטיגמה שנוצרה ולמה לא חושבים איך למנוע אני חושבת שעם המודעות הייתה גבוה ואת כל החומר שקראתי באינטרנט על איידס היו מלמדים בבית ספר אצל בני נוער מתבגרים היה אפשר למנוע הרבה מקרים ואז ככה גם אף אחד לא היה נכנס ללחץ כי הוא יודע שהוא נזהר לי לדוגמא לא היה מידע ולכן לא נהגתי הכי בזהירות היום אני יודעת שאני יהיה הכי זהירה בעולם וחשוב לי שככה זה יהיה אצל כולם שאף אחד לא יצטרך להגיע למצבים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ..
ד''ר דניאל אלבירט26/01/2009הפתרון ללחץ הוא בדיוק מה שעשית כאן דברת וחחלקת עם אנשים אחרים - אין קסם אחר.
לגבי קיום יחסים לא מוגנים עם נשא או חולה - אז נכון שהסיכון נמוך להדבקה ביחסים חד פעמיים ! לגבי יחסים נרתיקיים עם נשא הסיכון של האישה הוא עד 1 ל 1000 אבל מכיוון שמדובר בהדבקה במחלה כרונית זה נחשב בהחלט סיכון גבוה. לכן אני ממליץ, כמו תמיד על שימוש בקונדום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דניאל
דנה27/01/2009קודם כול אתה צודק לחלוטין תמיד צריך להיזהר אבל מכיוון שהיה לי חוסר מודעות לחלוטין הטעויות כבר נעשו ואני בלחץ נוראי עשיתי בדיקה ועד עכשיו גם לא הלכתי לקבל את התשובה מכיוון שאני פוחדת האומץ היחידי שהיה לי זה להתקשר אבל סירבו לתת לי בטלפון פרטים האם יש עוד דרך כלשהי חוץ מהבדיקה ששנורא מלחיצה אותי לדעת אגב רשמת שבקיום יחסים נרתיקיים הסיכון במגע חד פעמי 1 ל-1000 זה משנה עם הגמירה הייתה בחוץ או בפנים? ועוד שאלה מה הסיכויים להידבקות בקיום יחסים של כמה פעמים? ומה הסיכויים להידבקות במין אנאלי חד פעמי? עוד שאלה אחרונה האקס שלי היה מתגרד הרבה ולפעמים היה מתנפח לו הידיים זה תופעה של איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)