אונסתי בגיל 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונסתי בגיל 3
    מבקשת שתענו..
    14/01/2009

אונסתי בגיל 3 או יותר קצת...לא זכור לי הוכל מעורפל וזה היה באתיופיה וכרגע אני בת 20 האם יכול להיות שאני צריכה להיבדק? כרגע טפו טפו חיי בריאים כושר טוב... שום תסמינים של מחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונסתי בגיל 3

הוספת תגובה

• לאונסתי בגיל 3

דנה
    14/01/2009

אני לא רופא ולא כלום אבל קצת ממה שקראתי ותקחי את זה בערבון מוגבל זה אומר שעבר 17 שנה אז אני חושבת שעם חס וחלילה והיית נדבקת מאותו מקרה אז כבר היו מתחילים להופיע תסמינם כי הנשאות יכולה להיות בגוף עד 15 שנה עם אני לא טועה ואז אחרכך שלב התסמינים אז סביר להניח לדעתי בערבון מוגבל שהיית מרגישה ועם אטני לא טועה לפי הידע שלי בארצות כמו אתיופיה יש יותר איידס מאשר בישראל אז לפי דעתי בשבל השקט הנפשי תמיד עדיף לעשות בדיקה וכדאי לעשות על כל מקרה ואני יודעת שזה קשה כי גם לי לקח זמן עד שהיה לי אומץ בכל אופן שיהיה בהצלחה ובעזרת השם שהכל בסדר ואת בריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונס בגילחח 3

ד''ר דניאל אלבירט
    26/01/2009

אונס בכל גיל זה דבר נורא ובמיוחד בגיל ההזוי 3 ? לא נראה לי כי שבמשך 14 שנה לא נתגלו סמני איידס ולכן אני לא רואה סיבה לדאגה בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו