שאלה לד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר
    ירון
    16/01/2009

שלום רב, היום היה לי מפגש מיני עם עמיתה לעבודה, לצערי חלק ממנו היה חדירה ואגינלית ל 2 דקות ללא קונדום וללא גמירה מצידי (אח"כ שמתי). אני יודע שזו שאלה שנשאלה עשרות פעמים, מה הסיכוי להידבקות ? אני מכיר את הפרטנרית ממקום העבודה כבר כשנתיים, נראית בריאה נשואה ומגדלת ילדים וידוע לי שהיא ביצעה מספר מפגשים מיניים בעבר הלא רחוק (לא עם בעלה) וזה מאוד מטריד אותי. אני טיפוס דיי פחדן ומאוד חרד, מהו המועד הקרוב ביותר לביצוע בדיקה ? האם עליי לבצע בדיקה גם לאחר 8-12 שבועות ? לאילו תסמינים כדאי לי לשים לב בזמן הקרוב ? האם צריבה (מעין גירוי פנימי) בצינורית הזרע באיבר המין ורצון להטיל שתן שהופיעה מספר שעות לאחר המגע מעידים על משהו ? האם מספיק במקרה זה שאישה שעימה שכבתי תבצע בדיקה ? איפה ניתן לבצע בדיקה אמינה באיזור ת"א ? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר

הוספת תגובה

• מפגש מיני

ד''ר דניאל אלבירט
    25/01/2009

חדירה ללא קונדום היא מקור לחשיפה ל HIV ולהדבקה גם במחלות מין אחרות. לא משנה אם זה דקה או 20 דקות.
    גם לאישה נשואה עם ילדים לא כתוב AIDS על המצח.
    כך שאכן נחשפת וקיים סיכון - קטן להבדקות.
    מכיון שאתה מעיד כי לגברת יחסים אחרים אין לך טעם שהיא תבדק שהרי יכול להיום שהיא נדבקה באיידס ממשהו אחר שעה לפניך....
    צריבה באיבר המין יכולה להיות בטוי שנדבקת במחלת מין אחרת - כלמידיה או זיבה.
    אני ממליץ כי תפנה לבדק במרפאה למחלות מין - שם גם תקבל יעוץ ובדיקה של HIV (ניתן לעשות בדיקה שאומרת אם נדבקת גם לאחר 10 ימים ולא חודשיים).
    אני ממליץ בת"א על מרפאת STD - (פרטית)
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו