מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגנשא חדש16/01/2009
התברר לי לפניי חודש שאני נשא וניזכרתי שלפניי שנה שכבתי אם בחורה ונקרע לי הקונדום וגמרתי לה בפנים מה הסיכוי שהיא נדבקה מימני אני ממש מפוחד ולא יודע איך לספר לה את זה בבקשה האם יש סיכוי שהיא בכלל לא נדבקה ואיך מבשרים דבר כזה בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה גבר
איתייי16/01/2009איך נדבקת ? מה היה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג נשא חדש
דנה18/01/2009הרופאים לא כל יום באתר ולכן לא עונים כל כך מהר מניסיון אני עד היום לא קבלתי תשובה אני יתן לך טלפון של קו לאיידס ששם הם מאוד נחמדים מרגיעים ועונים על כל ששאלה עדיף להתקשר בשעות הערב מחמש בערך ועם לא עונים תשאיר הודעה עם טלפון בתא קולי תמיד חוזרים 026799671 ואני מאחלת לך שיהיה לך בהצלחה ורק טוב אגב אני מקווה שאני לא חוצפנית אבל יש מצב שאתה אומר לי איך נדבקת אני ממש בלחץ עשיתי בדיקה השבוע אני צריכה ללכת להביא את התוצאות ואני מתה מפחד אני מפחדת ללכת להביא את התשובות אני חושבת על בכלל לא ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה יקירתי...
קובי20/01/2009נו, אז התוצאות הגיעו? התקשרת לברר אם הן הגיעו?? חסר לך שלא תלכי להביא אותן :-) בטוחני שהכל יהיה בסדר ותכתבי לנו פה בפורום שהתשובה שלילית.... תלכי לבד, כמו גדולה, ותקבלי את התשובה... בדיוק כמו שאני עשיתי. מחזיק אצבעות ותמיד פה בשבילך, קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה20/01/2009ממש תודה התשובות צריכות להגיע היום לא נראה לי שאני יילך אני פוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח,
קובי20/01/2009את רוצה שאני אבוא איתך? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה20/01/2009לא הלכתי אני פוחדת מקודם התקשרתי אליהם לנסות לברר בטלפון לזה היה לי קצת יותר אומץ אבל היא אמרה שהם לא נותנים תשובות בטלפון אין דרך שכן יתנו לי בטלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNO WAY
קובי20/01/2009אחת הסיבות שעשיתי דרך קופ"ח היא כי הרופאה שלי הסכימה להודיע לי בטל' (למרות שבסופו של דבר הלכתי אליה כי התוצאות הגיעו אחרי שבועיים).... אבל דרך הוועד, אין מצב בעולם, גם אם תתחנני אליהם שהם ייתנו לך דרך הטל' הסיבה פשוטה - זה החוק מס' 1 שלהם - אנונימיות ודרך הטל' אי אפשר להבטיח את זה. אז מתי הולכים?? :-) סתם, דברי איתי פה אם תרצי, קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אירה21/01/2009הי ! אני עברתי את הסרט הזה לפני שנה בערך ועוד הייתי בהריון............ אני יכולה להגיד לך דבר אחד- את חייבת ללכת. רק מהמחשבה שזה נמצא אצל הרופא ואת לא יודעת את התשובה . לא תיתן לך לישון! אז עדיף פשוט לקחת את עצמך בידיים וללכת לקבל את התוצאה. תחשבי מה עוזר לך שאת לא הולכת. במקרה והכל בסדר- אז את סתם מושכת את הזמן ומכניסה את עצמך לסרטים ואם חס וחלילה הבדיקה לא תקינה- אז חבל על כל יום שאת מחכה. אני בטוחה שהכל בסדר. פשוט תורידי את זה מעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-א
דנה21/01/2009אני מקווה בעזרת השם שהתשובה תקינה וכן אנ י באמת לא יכולה לישון אבל מזה אני בדיוק פוחדת שחס וחלילה יגידו לי מהשו לא טוב זה ישנה לי את כול החיים מתה מפחד אין דרך אחרת שאפשר לדעת
דנה21/01/2009יוו אני לא מסוגלת ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח אבל כבר עשית את
קובי22/01/2009הבדיקה... זה מזכיר לי שכשעשיתי את הטסט המורה לנהיגה אמר לי להתקשר אליו ב-5 בדיוק. כמובן שהתקשרתי בשעה 5:15, והוא אמר לי "יא פחדן לא התקשרת ב-5 אה"... אבל מה? עברתי :-) אז כנראה שאנחנו מאותו אופי (לא סתם שנינו נלחצנו ונכנסנו לסרטים) מה שאני בא להגיד, לא יקרה כלום אם תחכי עוד יום יומיים לשכנוע עצמי... סיכמנו כבר שחברות לא באות בחשבון, אז כמו שאומרים: "אם אין אני לי - מי לי" ועד התשובה שלך (וכמובן שגם של חבר שלך!!! תשכנעי אותו להיבדק) - קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אירה22/01/2009תקשיבי, זה לא משנה באיזה דרך תקבלי את התשובה. זה לא ישנה את התוצאה! כל יום שאת מחכה- את הורסת לעצמך את העצבים ואת הבריאות! תחשבי חיובית, למרות שאני יודעת עד כמה שזה קשה. פשוט תקחי את עצמך בידיים ותקחי את התוצאה. אחרת מצבך לא ישתנה. הפחד מחוסר ודעות הוא הפחד הכי גדול שיש! בהצלחה ותעדכני אותנו מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-א
דנה22/01/2009תודה אבל אני פוחדת ומה אני יעשה חס וחלילה עם התשובה לא טובה אני מקווה שיהיה לי אומץ ובעזרת השם לעדכן אותכם בבשורות טובות
אירה23/01/2009יש לך באמת סיבה לחשוש מהתוצאה?
דנה22/01/2009חח כן שתי פחדנים מהשו במשותף סתם אני צוחקת אתה לבבדיל ממני הלכת לקבל את התוצאות של הבדיקה אני לא יודעת מה יהיה אבל אני מקווה שכן יהיה לי אומץ ואני ילך לקחת את התוצאות מה הן שום דרך אחרת שאפשר לדעת? לגבי חבר שלי אין טעם שאני ישכנע אותו להבדק עד שאני ידע את התשובות כי עם בעזרת השם הכל בסדר אז סביר להניח שגם אצלו הכל בסדר אנחנו הרבה זמן ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה איתך
קובי22/01/2009אני מעכשיו אקפיד עם בנות הזוג שלי... חרשנו את האינטרנט מספיק כדי להיזהר לא?
דנה22/01/2009כן יותר מדיי מספיק כדי ללמוד את הלקח ולהיות זהירים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורה....
ד''ר דניאל אלבירט25/01/2009קודם כל, כן יש סיכוי שהיא נדבקה ממך (בתנאי שלפני שנה הייתה כבר נשא כמובן), לגבי סיכוי גדול או קטן, הענין הוא יחסי...
במקרה של מגע חד פעמי הסיכון של אישה להדבק מגבר ביחסים נרתיקיים הוא עד 0.1% דהינו 1 ל 1000 (אלף) האם זה מעט או הרבה ? אם הייתה יודע השסיכוי להרוייח בפיס הוא 1 ל 1000 אני בטוח שהייתה מהמר...
לכן, חובתך המוסרית והחוקית לאומר לה להבדק ! אין דרך עוקפת, אתה פשוט צריך להגיד לה שבדיקתיך לא טובות ולבקש ממנה להבדק. קיימת אפשרות שאם יש לך את מלו הפרטים של הבחורה לבקש ממרכז האיידס שמטפל בך (ואני מקווה שיש כזה..) שיפנו אליה ויבקשו ממנה להבדק גם בלי לחשוף אותך !
בכל מקרה אני מקוה שתיתמודד עם המחלה כמו שרוב הנשאים מתמודדים ותחיה חיים טוביעם ומאושרים (עם טיפול ומעקב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)