דוקטור שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור שלום
    אליעד
    17/01/2009

שלום, אבקש את עצתכם. לפני כ-27 יום שכבתי עם נערת ליווי,כל האקט היה עם קונדום גם המציצה וגם הסקס לאחר שגמרתי ויצאתי מהאישה ראיתי שהקונדום עם דם עליו,מסתבר שלנערה החל מחזור והיא לא ידעה על כך לדבריה,אציין שהקונדום היה שלם ולא נקרע הדם היה עליו. בנוסף היה דם בסוף איבר המין שלי(לא בקצה) על שיער הערווה, ניגבתי הזהירות עם מגבונים את הקונדום ושיער הערווה ורק לאחר מכן הורדתי את הקונדום ממש בזהירות. מה הסיכוי להידבק??? איזה בדיקה אני יכול לבצע לאחר 30 יום מהמגע שתיתן לי תשובה מדוייקת? קומבו יעיל? אני ממש חושש ולא מתפקד כראוי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור שלום

הוספת תגובה

• דם מחזור

ד''ר דניאל אלבירט
    25/01/2009

לפי התאור אין כל סיבה לחשוש מהבדקות באיידס.
    ביחסים נרתיקיים בין גבר לאישה אין משמעות מבחינת הגבר להדבק מנוזל נתיק או מדם מחזור - אם לנערת הלווי יש איידס יש לה גם בנוזל וגם בדם מחזור באותה מידה וזה שפשוט אתה רואה את הדם לא הופך העסק ליותר מסוכן....
    אם כבר בנושא מחזור ויחסים, באותה סיטואציה, מחזור של אישה מגדיל הסיכון שלה להדבק מגבר ביחסים נרתיקיים לא מוגנים.
    ז"א שנערת הלווי צריכה להיות יותר מודאגת ממך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו