מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור שלוםאליעד17/01/2009
שלום, אבקש את עצתכם. לפני כ-27 יום שכבתי עם נערת ליווי,כל האקט היה עם קונדום גם המציצה וגם הסקס לאחר שגמרתי ויצאתי מהאישה ראיתי שהקונדום עם דם עליו,מסתבר שלנערה החל מחזור והיא לא ידעה על כך לדבריה,אציין שהקונדום היה שלם ולא נקרע הדם היה עליו. בנוסף היה דם בסוף איבר המין שלי(לא בקצה) על שיער הערווה, ניגבתי הזהירות עם מגבונים את הקונדום ושיער הערווה ורק לאחר מכן הורדתי את הקונדום ממש בזהירות. מה הסיכוי להידבק??? איזה בדיקה אני יכול לבצע לאחר 30 יום מהמגע שתיתן לי תשובה מדוייקת? קומבו יעיל? אני ממש חושש ולא מתפקד כראוי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם מחזור
ד''ר דניאל אלבירט25/01/2009לפי התאור אין כל סיבה לחשוש מהבדקות באיידס.
ביחסים נרתיקיים בין גבר לאישה אין משמעות מבחינת הגבר להדבק מנוזל נתיק או מדם מחזור - אם לנערת הלווי יש איידס יש לה גם בנוזל וגם בדם מחזור באותה מידה וזה שפשוט אתה רואה את הדם לא הופך העסק ליותר מסוכן....
אם כבר בנושא מחזור ויחסים, באותה סיטואציה, מחזור של אישה מגדיל הסיכון שלה להדבק מגבר ביחסים נרתיקיים לא מוגנים.
ז"א שנערת הלווי צריכה להיות יותר מודאגת ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)