סיוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוט
    נועה
    24/01/2009

לפני חודשיים בערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים- דבר שאני לא יחזור עליו!! עברו עליי חודשיים של סיוט ולאחר 59 יום בדיוק מיום המגע עשיתי בדיקה בביה"ח קפלן- התוצאה יצאה שלילית. שאלתי היא האם זה בטוח אחרי 59 יום ולא אחרי 3 חודשים? אני חייבת לציין שכשבועיים אחרי המגע החלו לי כאבי גרון, בלוטות לימפה נפוחות, פריחה בירך קרוב למפשעה, ושיעול מתמשך למשך חודש בערך ובגלל זה אני מודאגת...אני יכולה לסמוך על הבדיקה הזו שהיא אמינה ב-100%?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוט

הוספת תגובה

• הי

אירה
    24/01/2009

תחזרי על הבדיקה בעוד חודש כדי להיות רגועה ב 100%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    25/01/2009

עקרונית בדיקת האליזה אמינה. במקרה שלך עברו כחודשיים וזה בסדר (לטעמי 59 היום נכנסים להגדרת 8 שבועות). אז למה אומרים שלושה חודשים? פשוט מאד: חודשיים - בדיקה אמינה, 3 חודשים - בדיקה אמינה מאד. ולקח להבא - קונדום !! תמיד פה בשבילך לעוד שאלות, קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 59 יום

ד''ר דניאל אלבירט
    25/01/2009

כן הבדיקה כעבור חודשיים (ולצורך העניין גם 59 יום) אמינה לחלוטין !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו