לחוצה פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה פחד
    רונית
    25/01/2009

אני לא מצליחה לתפקד בעבודה. היום שאלו אותי אם אני חולה.. אנא תעזור לי. אני וחבר שלי קיימנו מגע מיני קצר בפתח הנרתיק ללא קונדום לפני 3 שבועות הוא שפשף עם איבר מינו בפי הטבעת (ללא חדירה מלאה), אולי היה נוזל מקדים ושפשף בין שני איברי המין(כשהייתי רטובה מאוד) , לאחר שגמר , שפשף שוב בין איברי המין. (היה בערך חצי שעה) לאחר שגמר אך ללא חדירה .(ללא קונדום) .חדירה מלאה היתה עם קונדום. בפעם אחרת הוא גמר על הישבן שלי ואז בלי ששמתי לב הוא מרח את הזרע עלי, ועם האצבע והזרע נכנס לפי הטבעת שלי. אני לא מסוגלת לתפקד. אולי נדבקתי באיידס. הופיעו לי כתמים ורודים ואדומים מתחת לתחתונים (בשני הירכיים),זה מגרד ונראה אדום וחם מאוד, בבטן הופיעו לי פריחה עם כתמים ורודים אדומים , ובין האצבעות הופעו לי כתמים ורודים אדומים עם יובש(ודבר כזה בדיוק יש לחבר שלי!!!!) יש לי סחרחורות ,כאבי ראש, כאב חד בגרון, בלוטות הלימפה כואבות. חבר שלי הסכים לעשות איתי בדיקה בעוד שבועיים, אבל אני לא יכולה להירגע ולספור את השעות בעוד שבועיים.(שנהיה חודשיים ביחד) אני מרגיש ה שנדבקתי, אלוהים !!! אני בלחץ הסטרי תודה על תגובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה פחד

הוספת תגובה

• פחד...

ד''ר דניאל אלבירט
    25/01/2009

בכל צורות המגע שתיארת לא נרא סביר כי היתה הדבקה, בתנאי שלגבר יש איידס בטוח, אבל בכל זאת לא ניתן לשלול על הסף אפשרות של מגע מדבק בצורה זו ועל כן אם לגבר יש איידס אז כן ניתן היה תאורתית בסיכון אפסי להדבק בצורה זו.
    אני לא מבין, את נורא לחוצה, ממשיכה לקיים מני מגעים מוגנים למחצה ובטוחה שלחבר שלך יש איידס ?
    אם זה חבר - שיבדק מחר בבוקר או היום בערב, יש מקומות פרטיים שעושים בדיקה מהירה כמו מרפאת STD בתל אביב ואז תיהי רגוע.
    אין לי פתרון קסם אחר שיעביר את החששות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

רונית
    25/01/2009

שלום ד"ר. האם בדיקה לאחרחודשיים וחצי של חברות יכולה לשלול שיש לחבר שלי איידס, במידה והתוצאה יוצאת שלילית. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את זו שאמורה לדעת!

קובי
    26/01/2009

מצטער על הישירות, אבל אחרים לא יוכלו לענות לך מבלי לדעת מה הוא עשה ועם מי... אם את יודעת שבמשך החודשיים וחצי האחרונים הוא היה רק איתך, אז גשי איתו לבדיקת איידס (לטעמי כדאי לשניכם כדי להצביע על האמינות מצד שניכם). בדיקת איידס משקפת את המצב כחודשיים אחרונית, כלומר, האם לפני חודשיים נדבקת בוירוס או לא... פה בשבילך תמיד, קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובה נוספת

רונית
    26/01/2009

מה שהיה תארתי. אני וחבר שלי חודש וחצי ביחד. הוא אומר שלא היה עם אףאחת לפני במשך חודשיים וכן אני מאמינה לו במליוןאחוז.!!!! האם לדעתך ניתן לגלות האםחבר שלי נשא איידס לאחר חודש וחצי,שאנו ביחד ואז לא אצטרך לחכות שבועיים נוספים, בהנחה שהוא אינו עובד עלי ואני מאמינה לו? האם אתה ממליץ לי לעשות מחר את הבדיקה. אם אני נשאית ואני מאוד מקוווה שלא ולא, בהנחה שיש לי כתמים ורודים וזה מאיידס,הבדיקה תגלה זאת לא? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית -

קובי
    26/01/2009

אף אחד לא יכול להבטיח כלום. רק בדיקה ורק אם היא נעשית בזמן. בדיקה משקפת את המצב נכון לחודשיים אחורנית. אם את מאמינה לחבר שלך אז זו החלטה שלך, לא אני, לא הד"ר, ולא אף אחד אחר יכול לדעת מה עשית עם חבר שלך או מה הוא עשה לפני.. מה הבעיה להמתין לזה שתהיו חודשיים ביחד או אפילו שלושה חודשים ועד אז להשתמש בקונדום???? עוד לא הבנתי מה הלהיטות הזו. יכול להיות שפספסתי משהו שאת מנסה להסביר, אז אולי תכתבי שוב את כל המקרה מהתחלה ומסודר ואז נבין מה בדיוק קרה/קורה. אבל שוב, אף אחד לא יכול לדעת עם מי היית או עם מי היה חבר שלך. החלטה שלך אם להאמין לו או לא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעקרון כן..

ד''ר דניאל אלבירט
    26/01/2009

כעקרון כן, בתנאי.... שקיימת נאמנות מוחלטת מצד בן הזוג !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר

רונית
    26/01/2009

מה שהיה תארתי. אני וחבר שלי חודש וחצי ביחד. הוא אומר שלא היה עם אףאחת לפני במשך חודשיים וכן אני מאמינה לו במליוןאחוז.!!!! האם לדעתך ניתן לגלות האםחבר שלי נשא איידס לאחר חודש וחצי,שאנו ביחד ואז לא אצטרך לחכות שבועיים נוספים, בהנחה שהוא אינו עובד עלי ואני מאמינה לו? האם אתה ממליץ לי לעשות מחר את הבדיקה. אם אני נשאית ואני מאוד מקוווה שלא ולא, בהנחה שיש לי כתמים ורודים וזה מאיידס,הבדיקה תגלה זאת לא? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אירה
    26/01/2009

קודם כל את בטוחה ב100 % שחבא שלך נשא איידס? למה לחכות שבועיים לבדיקת דם אם אפשר לעשות אותה כבר היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו