שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    חרדה
    26/01/2009

לפני כחודש קיימתי יחסי מין (מוגנים יש לציין), אולם כשבוע לאחר מכן חליתי בדלקת גרון. בימים אלה, הגרון שלי עדיין די אדמומי, אולם מה שמטריד אותי יותר היא הלשון שלי, שצבעה צהבהב מעט במרכזה ויש עליה נקודות אדמדמות בסופה (קרוב לגרון). רציתי לדעת האם יש לי איזושהי סיבה לדאגה והאם זהו סממן כלשהו. אולי זה סתם קשור לגרון ואני דואגת לחינם... אודה לתשובה מהירה בנושא ! תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• כל עוד

קובי
    26/01/2009

יחסי המין היו מוגנים, והקונדום לא נקרע או כיו"ב, אין מקום לדאגה. חזרי לשגרת החיים הרגילה והבטוחה! כל הכבוד על ההקפדה על ההגנה. קובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות...

ד''ר דניאל אלבירט
    26/01/2009

אם קיימת יחסים מוגנים אז לא נחשפת לאידס !!!!!!
    יש המון מחלות חוץ מאיידס לכן אם יש לך תסמינים של משהו לא ברור , כאבי גרון, כתמים בלשון וכו'... אז לך לרופא המשפחה שלך להבדק !
    שיהיה לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו