מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!קים28/01/2009
קיימתי יחסי מין עם בחור אך בהתחלה הוא היה מכניס את איבר מינו לנרתיק ואחר כך שם קונדום והיה גומר מה הסיכוי שאם הוא חולה נידבקתי? בבקשה תענו לי אני בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קים היקרה
קובי28/01/2009קודם כל, להוריד את מפלס הלחץ... זה יהיה צעד ראשון. לגבי השאלה שלך - אם את רוצה תשובה רשמית - סיכוי של בין 1:1000 ל 1:10000 אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא נדבקת, רק בדיקה. האם קיים סיכוי? קיים. מה הסיכוי? רק בדיקה תוכל לאמת... מתי זה קרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
אירה28/01/2009סתם שאלה: אתה רופא? כי בכל שאלה רואים את התגובה שלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר אור
קובי29/01/2009לא, אינני רופא. פשוט עברתי סיטואציה דומה, ולאחר שנבדקתי וקיבלתי תשובה שלילית שמתי לעצמי מטרה לעזור לאחרים שהם באותו מצב כמו שהייתי. זו החוויה הכי מלחיצה בעולם, ובד"כ עוברים אותה לבד בלי שאף אחד יתמוך, אז שלפחות יהיה מי שיענה כאן בפורום. גם אם אני לא רופא, אני חושב שיש בזה משהו מקל שמישהו מתעניין ושואל... מדי יום אני נכנס כמה פעמים לפורום ועונה על שאלות. כמובן שזה לא תחליף לתשובה רשמית, אבל יסכימו איתי כולם, שכשמדובר במקרה ברור של חשיפה להדבקה - דהיינו יחסי מין ללא קונדום, אז גם כל התשובות של כל הרופאים בעולם לא יוכלו לעזור עד לבדיקה. שיהיה לכולנו יום טוב ורק בריאות. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי השאלה מופנית לרופא במצבים כאלה
קים29/01/2009מצטערת אך אתה לא רופא ואני מבקשת פה תשובה מרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהas u wish...
קובי29/01/2009מקווה שהתשובה לבדיקה תהיה שלילית. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי
אירה29/01/2009כל הכבוד! אני עברתי בדיוק אותו דבר! אני יכולה להסכים איתך שזה מאוד מלחיץת אבל איזו הרגשה מדהימה זו כאשר מקבלים תשובה שלילית! אני ממליצה לכולם- אם יש חששות לא לחכות ולא להרוס את הבריאות! ישר לעשות את הבדיקהת כי שום הסברים של הרופאים לא יעזרו ולא יורידו את הלחץ- רק תשובה של הבדיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי א..
קובי29/01/2009בדיוק בגלל זה לא כתבתי בפורום הזה או אחר במשך התקופה שחיכיתי עד לבדיקה. ידעתי שאני אצטרך לעשות את הבדיקה. הייתי לא אחראי כשעשיתי סקס לא מוגן, אז לפחות להיות אחראי ובוגר ולעשות את הבדיקה. לפחות למדתי את הלקח להבא: עד שאין בן/בת זוג שאתה יודע בוודאות (!!) שעשו בדיקה, שמים תמיד קונדום !!. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר קטן להבהרה
קובי29/01/2009אני אישית לא כתבתי הודעות עד לבדיקה, אבל זה לא אומר שאחרים לא צריכים לכתוב בשביל זה אני פה ומגיב להרבה הודעות. אבל אני בדיעה, שאם זה לא מקרה גבולי ( שאז הד"רים יכולים בהחלט להפיג חששות ויש להעריך את פועלם בעניין הזה), אלא מדובר במקרה ברור (כלומר סקס לא מוגן! פשוטו כמשמעו), אז ברור שאם יש חשש, צריך להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה אצל ד"ר גרדשטיין
קים30/01/2009יצאה שלילית איזה כיףףףףףףף זו בדיקת אלייזה האם זה 100 אחוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקים
אירה31/01/2009גם אני עשיתי שם! זה 100% אחר כך הוא גם שולח את הבדיקה למעבדה בקפלן ומשם תוכלי לקבל מכתב רשמי - שהכל בסדר! מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו קים
קובי02/02/2009אמרתי לך שרק בדיקה תסיר את החשש... שמח לקרוא שזה שלילי ולהבא נזהרים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם הלחץ ירד סוף סוף
קים02/02/2009חחח מה שבטוח שאני מעכשיו ניזהרת כמו מאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקים וקובי,
ד''ר ננסי אגמון לוין02/02/2009נראה שהאתר השיג את מטרתו כי גם תמכתם אחד בשני וגם פתרתם נכונה את הבעיה - כל הכבוד.
אפילו המסרים מדויקים !!!
קונדום הכרחי - תמיד - עד שששני בני הזוג נבדקו ובחרו לקיים יחסים רק אחד עם השני - אחרת להמשיך עם הקונדום.
ואם יש ספק - הכי נכון זה להבדק.
ההערה היחידה - הבדיקה ELISA מאשרת שהכל בסדר עד 8 שבועות לפני הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)