מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות בנוגע לאיידסרינת03/02/2009
שלום ד"ר! 1.ברצוני לדעת - האם תסמינים כגן כאב גרון שבועיים לאחר מגע לא מוגן ללא תופעות נוספות (ללא חום או כאבי ראש וכד') יכול גם להחשב כתסמין הדבקות באיידס? 2.כמו כן האם מכך שהגוף התגבר לבד על דלקת הגרון ושהיא עברה תוך זמן קצר יכולה להעיד כי בוודאות לא הייתה הדבקה? (למיטב הבנתי אם ישנה הדבקה ה"שפעת" שמתלווה אליה היא קשה וארוכה ולא ניתן לחלים ממנה ללא טיפול תרופתי) 3. האם זה נכון כי שמירת חומציות תקינה בנרתיק מונעת הדבקה באיידס ומחלות מין אחרות, וכיצד אפשר לשמור על חומציות תקינה? 4. שאלה אחרונה- האם בדיקת קומבו בזמן מחזור או שפעת משפיעים על תוצאות הבדיקה? תודה רבה רינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שתקבלי תשובה מאחד הרופאים.......
אירה03/02/20091. כאב גרון יכול להיות גם לבן אדם בריא ככה שאי אפשר לקבוע שבן אדם נשא רק על סמך כאב גרון! 2. בן אדם גם אם הוא נשא יכול להתגבר על המחלות תקופה מאוד ארוכה לאחר ההדבקות. הכל תלוי במערכת החיסון של אותו אדם. במיוחד בשלבים הראשונים מערכת החיסון עדיין לא נפגעה עד כדי לא להתגבר בדלקת ריאות. כך שלפי זה גם אי אפשר לקבוע שום דבר! 3. בנוגע לחומציות בנרתיק תצטרכי לחכות לתשובה מהרופא למרות שלי זה לא נשמע הגיוני! 4. לפי מה שידוע לי תופעות אלו אינן משפיעות על תוצאת הבדיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת, לגבי 3
קובי03/02/2009מודה שמעולם לא שמעתי על זה ובכלל לא נשמע לי סביר, כי אם כן כבר מזמן היה חיסון לאיידס... שוב, חכי לתשובה רשמית אבל נשמע לא הגיוני בעליל וממש לא מהווה תחליף לקונדום ו/או אמצעי הגנה אחרים. א' - קבלי ח.ח על התשובות האחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, א' ורינת - לגבי 4
קובי03/02/2009היו בעבר מקרים שקראתי ששפעת גרמה לקבלת תשובה חיובית מוטעית.. הרי בסה"כ מחפשים נוגדנים, ושפעת בהחלטת מייצרת נוגדנים. גם אם התשובה (חלילה) חיובית, עורכים בדיקה נוספת ויותר מעמיקה כדי לוודא סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה03/02/2009למה אתם קוראים תקופה ארוכה בשפעת חודש חודש וחצי זה גם הרבה כי היה כמה פעמים שהייתי חולה הכוונה צינון שיעול לפעמים קצת כאבים באוזניים וזה היה עובר לי רק אחרי חודש חודש וחצי הייתי נתקפת פתאום בשיעול ולא מפסיק אבל זה לא כל היום זה היה קורה רק כשהייתי חולה ואז לפעמים פתאום הייתי נתקפת בשיעול כשהייתי מדברת אבל לרוב כשהייתי חולה זה עבר לבד לא לקחתי תרופות גם היה לי שבר ברגל וביד ושתיהם התאחדו לי מאוד מהר אז זה מעיד על זה שאני בריאה שאין את הנגיף? אוף מה אני יעשה אני פוחדת לקחת את התוצאות אין שום דרך אחרת שאני יוכל לדעת בזמן האחרוןם בטח גם שמת לב לא נכנסתי כמה ימים לפורום וניסתי להתעלם מהנושא ולחשוב שהכל בסדר אבל זה לא עובד אני מוטרדת תעזור לי מה אני עושה לא מסוגלת ללכת לראות את התוצאות כמובן בעזרת השם הכל בסדר ככה אני משתדלת לחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה היקרה!!
קובי04/02/2009חשבתי שכבר התגברנו על זה לא? אולי באמת תבקשי ממישהו שיבוא איתך? אני אפילו מוכן לעלות לרגל לירושלים כדי לעזור לך ולבוא איתך..... את חייבת לאזור אומץ, אין ברירה אחרת, למה להמשיך את אי הודאות והמחשבות הטורדניות הנלוות לזה? עובדה שניסית להתעלם ובכל זאת חזרת לפורום... בבקשה תתייחסי ותעני לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
אירה04/02/2009הייתי בטוה שכבר לקחת את התוצאה ושכחת המנושא! אין טעם למשוך את הסבל הזה! קדימה תסיימי עם הפרשה הזו כבר! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי
אירה04/02/2009תודה אני משתדלת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה08/02/2009לא אין לי אומץ הנה שוב ניסתי להתעלם אבל בסוף חזרתי לאתר בבקשה אין שום דרך אחרת לדעת את התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הייתה לא הייתי אומר לך?
קובי08/02/2009אין. צריך ללכת לקחת.. רק את. מה אני יכול לעשות כדי לעזור? רק תגידי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)