מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצוב לי מאד :(אחד04/02/2009
אני בן 24 לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם גבר שלא מכיר אותו התנסות ראשונה עשינו מין אוראלי לא מוגן וזה היה ממש פחות מדקה אחר כך הוא חדר אלי *רק פעם* אחת ואולי לא חדר עמוק גמרנו בחוץ .. הגבר השתמש בקונדום אבל אני לא ראיתי אותו שם קונדום מאז אולי כאב לי הראש פעם אחת והיום צמחה לי פטריה על הלשון . אני וחברה שלי קיימנו מין אוראלי לא מוגן ואז התחילו לחברה שלי כל הבעיות כאבי ראש גרון ופעם אחת כאב לה החזה . ברור שאני יעשה בדיקה VIH אבל יש לי עוד חודש לתקופת החלון . אני מאד לחוץ לא מתפקד טוב בעבודה לא אוכל כראוי כל הזמן חושב על גורלי וגורל חברתי אני לא נירדם בבקשה ד"ר יש מה הסיכוי להידבקות ?? יש לציין שאני יודע איפה הגבר גר ומספר הטלפון שלו . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין מחכה לתשובה בבקשה תעזרו
אחד09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי שגם אתה יודע
קובי09/02/2009שאי אפשר לענות על שאלה כזו... זה כמו שתישאל - מילאתי לוטו, מה הסיכוי שאזכה? אם לא הקפדת על הגנה בחדירה, או שאתה לא יודע אם הוא שם קונדום, אז קיים סיכוי. מה הסיכוי? אף אחד לא יכול להגיד. לכן הדרך הכי טובה להסיר חשש מליבך הוא להמתין עד לגמר החלון ולגשת ולהיבדק. סורי, אבל אני אומר את האמת כפי שהיא. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)