מין עם זונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין עם זונה
    ערן
    05/02/2009

לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין עם זונה אשר אני נמצא בקשר קבוע עימה. באקט אשר התרחש לפני כשבועיים היא ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום ולאחר מכן קיימנו יחסי מין עם קונדום בעוד לא הייתה חדירה מלאה בשום שלב אך בעודי מתחכך קרוב לאיבר מינה נקרע הקונדום וגמרתי בחוץ. אציין עוד כי לא הייתה חדירה עקב היותה בזמן מחזור. המידע שיש לי לגביה ואשר הינו בטוח הוא שנכון ללפני שנתיים היא עברה בדיקות במרפאתו של ד"ר גרשטיין ויצא שהיא לא נושאת שום מחלת מין. היום ביצעתי בדיקת קומבו במרפאה בתל-השומר. להלן שתי השאלות שלי: 1. מהם הסיכויים להידבקות במצב דברים זה? 2. את בדיקת הקומבו ערכתי היום, בתל-השומר, 13 יום ושמונה שעות לאחר המגע המיני - עד כמה בדיקה זו מדוייקת במצב דברים זה? אני חושש מאחר ואני קורא באינטרנט כי הייתי צריך לחכות 14 ימים מלאים לפחות? מודאג מאוד ומודה מראש על האוזן הקשבת ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין עם זונה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    06/02/2009

לשאלה 1 - באיידס אין כזה דבר "סיכויים", לא מהמרים על החיים שלך, כי הדבקה זו הדבקה ב-100%. למה לך לנסות את מזלך אם זה יהיה הפעם או בפעם הבאה? לשאלה 2 - אני אישית לא רציתי לעשות קומבו כי זה נשמע לי אמין פחות ולא הרגשתי שהייתי מסיר את החשש לגמרי. בכל מקרה, תחכה לתשובה רשמית מהד"רים..... אני הייתי חוזר גם על בדיקת דם רגילה לאחר חודשיים מהמגע הלא מוגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו